SLUGS YAPIM PRES VE KALIBI

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • herkes kendi solidini kendi yapsın diye yaptık 4.5 5.5 6.35 için sipariş uzerine yapılacak bir adet kalıbı ile birlikte 650 dolar FİYAT V2 modeli için ilgilenenler için

tel:0532 799 61 60

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

IMG_0167

IMG_0168

IMG_0169

BU İLK YAPILAN VERSİYON V1

V1

FullSizeRender

IMG_0585

FullSizeRender

Fx impact m3

Fx dramline

Kalibrgun cricket

Air arms S410f tdr

Hawke 10-50x60 ed

Nikko 10-50x60 ft

Nardi shootıng p100 kompresör

Mesaj 7 düzenlendi, son düzenleyen ATLANTIS (7 Ocak 2025 16:53).

• Elinize sağlık hocam. Başka yerli üretim varmı bilmiyorum ama standartlaşmış üretim olarak böyle birşeye ihtiyaç vardır. Kurşun kesme aparatı da fiyata dahil midir?

Huben K1 Gen 6 .22 cal

Huğlu Px-4 .22 cal

Reximex Throne Gen2 .25 cal Fx superior namlu

Hatsan AT44-10 LW .22 cal

Zoraki ultra .177 cal

• kurşun kesme şuan yok düşünüyorum ama elektirik motorlu olur sanırım bitek kurşunu elle itmek gereken bir sistem boş bi zamanda projelemek lazım

Fx impact m3

Fx dramline

Kalibrgun cricket

Air arms S410f tdr

Hawke 10-50x60 ed

Nikko 10-50x60 ft

Nardi shootıng p100 kompresör

• Güzel çalışma olmuş. Grupman çalışması yaptınız mı acaba paylaşırsanız sevinirim. Birde set içeriği nedir. V2 de mesela alt pim +üst burun mu her kalibre için ayrı mı? Hallow mu düzmü,? Gibi