Hatsan torpedo 155 dürbün tavsiye

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar aranızda yeniyim . Daha öncesinde havalı silah tecrübem hiç yok . hatsan torpedo 155 aldım . Dürbün ihtiyacımı karşılamak istiyorum ama tatmin edici bir sonuca varamadım. Sormak istediğim birincisi ayak olarak dampa ayakmı yoksa hatsan protector ayakmı almalıyım . İkincisi ise dürbün olarak ne tavsiye edersiniz . Çok fazla sınırları zorlucak atışlar yapma niyetinde değilim

• Selamlar...

İsabetliliği güzel bir modeldir... İyi seçim yapmışsınız...

Yaylılarda zaten bahsettiğiniz 2 sinden birini kullanmanız gerekir... Sahibi olduğunuz tüfek üzerine uygun dürbünle takıldığında beklentiniz açısından 2 sinin de büyük farkları olmayabilir... Zira Yaylılar için her ikisini de kullanan ve benimki daha iyi diyen bir kitle olabilir...

Dürbün işine gelince de yaylı olayında dürbün dayanıklılığı, hem kullanıcıya hem kullanılan ayağa hem de tüfeğin gücüne bağlıdır... Özellikle isabet kararlılığı için tek bir model deneme ve satın alma yerine çevrenizde varsa uygulama ile deneyebileceginiz örnekleri deneyin ve öyle satın alın...