Yeni Tüfek tavsiyesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Evimin önünde hobi amaçlı atış yapmak istiyorum. 20 metrelik bir alanım var. Uygun fiyatlı olmasından dolayı hatsan striker 1000s düşünüyorum. Direkt mod 125 mi alsam striker mı karar veremedim ? Farklı önerilerinize de açığım. Dürbün ile kullanmak istiyorum fakat 20 metre için dürbün gerekmez derseniz sonra alabilirim.

• yayli yada pcp yerine niksan serpent s oneririm , ev ici disi yakin mesafe hedef atisinda cok isabetli ve zevkli, tek tuple ortalama 40 atis yapiyor .20 metre icin fazlasiyla tatminkar sonuclar verir.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Evimin önünde hobi amaçlı atış yapmak istiyorum. 20 metrelik bir alanım var. Uygun fiyatlı olmasından dolayı hatsan striker 1000s düşünüyorum. Direkt mod 125 mi alsam striker mı karar veremedim ? Farklı önerilerinize de açığım. Dürbün ile kullanmak istiyorum fakat 20 metre için dürbün gerekmez derseniz sonra alabilirim.

Teşekkürler hocam fakat tabanca bakmamıştım hiç. Hafta tatillerinde uzak atışta yapabilirim ilk tercihim tüfekten yöne olacak sanırım. Ama ileride tabancada alabilirm tavsiyeniz için teşekkürler.

• Selamlar...

Yaylı + Uygun Ayak + Uygun Dürbün maliyetine ,

Bu forumdan Satış ilanlarına bakıp;

Baz model bir PCP + Pompa + Baz model bir Dürbün...

Sizi +1 Fiyat olmasına rağmen +100 daha çok tatmin edecektir...