Kendi kullandığım silahtır. Bakımları tarafımdan yapılmıştır. 6.35 kalibredir. Fiyat pazarlıksız 35000 TL dir.
telefonum 05052403113 isteyene whatsapptan fotoğraf atarım
RAW HM1000x
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı satışlarınız olsun
-
Hayırlı satışlarınız olsun
Teşekkür ederim...
-
Bu tüfeğin namlusu kac cm acaba? Slug performansını denedeniz mi? Kac stabi atış yapıyor ,güç ayarı varmı? bunlara cevap verebilirseniz sevinirim,yeni başlayacak bir arkadaşa tavsiye edeceğim de.
-
Togay hocam merhaba.
Slug denemedim çok yüsek güçlere çıkmaz power plenum yetersiz gelir. Pelet ile kullandım ben hep isabeti mükemmel jsb 34 grain ile. Namlu match grade lothar walther, boyu tam hatırlamıyorum 14 inç olabilir (ölçer söylerim yarın silah atolyemde). Atış adedi güce göre değişir ama 880 fps ile 60-70 atış diye hatırlıyorum. Güç ayarı yok. Yeni başlayacak ise uygundur.
-
Zamanında Mustafa Serdar ın getirdiği seri galiba bunlar Emrah usta. Kaçırılmayacak bi parça. Hemde ustanın elinden.
-
Zamanında Mustafa Serdar ın getirdiği seri galiba bunlar Emrah usta. Kaçırılmayacak bi parça. Hemde ustanın elinden.
Sanırım hilal avdan alınma hocam. Teşekkür ederim...
-
Raw serisini Türkiye ye getiren Akif nazlı(master) diye biliyorum çok uğraşmıştı zamanında
Hayırlı satışlar fiyat gayet uygun
-
Raw serisini Türkiye ye getiren Akif nazlı(master) diye biliyorum çok uğraşmıştı zamanında
Aynen ta kendisi
-
Togay hocam merhaba.
Slug denemedim çok yüsek güçlere çıkmaz power plenum yetersiz gelir. Pelet ile kullandım ben hep isabeti mükemmel jsb 34 grain ile. Namlu match grade lothar walther, boyu tam hatırlamıyorum 14 inç olabilir (ölçer söylerim yarın silah atolyemde). Atış adedi güce göre değişir ama 880 fps ile 60-70 atış diye hatırlıyorum. Güç ayarı yok. Yeni başlayacak ise uygundur.
Abinsen olduğunu bilmiyordum kusura bakma sende olduğunu bildiğim daha güzel oldu sana zahmet bir ara bana whatsapptan resimleri atarsan arkadaş yollarim
-
Abinsen olduğunu bilmiyordum kusura bakma sende olduğunu bildiğim daha güzel oldu sana zahmet bir ara bana whatsapptan resimleri atarsan arkadaş yollarim
Estağfurullah hocam baş tacısın. Atolyeye geçemedim bir türlü. Hatta diğer arkadaşlara da ayıp oldu fotoğraf işi gecikti. En kısa zamanda atarım fotoğrafı.
-
Aynen hocam Veli katrancı da 25 adet getirmişti en son ama onlar yeni serilerdendi. Daha öncesinde getirdi mi tam enin değilim. Faturadan belli olur. Togay hocama da yazdım ayıp oldu artık fotoğrafı mutlaka atmaya çalışacağım. Atolyeye uğrayamadım. Depremden sonra bir müstakil ev yaptıralım dedik. İnşaat tüm zamanımı alıyor. yarın atacağım fotoğrafı. Selamlar...
-
Üstadım 2014 Hilal av faturalı. Murat abinin (mati34) eski tüfeği.
-