Gamo tüfek seçimi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • ebiktim üstat, diana 350 magnum 7,5 joule sınırlandırılmış yayı ile çıkış hızı kaç m/sn olur 4,5 mm için Orjinali 350 m/sn . Benim HW 45 ile 2. Kademe 170 m/sn hız ile fazlası ile iş görüyor. Diana 350 magnum da namlu uzunluğu var en azından 200 m/sn den aşağı olmaz diye düşünüyorum.

• yaylılarda qe namlu vs çok verimli değil. Ses çıkıyor.. bir pcp gibi sessiz değil. Sesi azaltmak istiyorsanız ağır pellet atacaksınız. Pellet 1050 fps hızını geçti mi av tüfeği gibi ses çıkartıyor. Mod 87 dominator ile kıyasla daha sessiz değil ...

Diana
    Kral
    Hatsan
    Niksan
    Reximex
    Evanix
    Air Arms
    AirForce
    FX
    Zoraki
    Walther
    Daisy
    Beeman

• ebiktim üstat, diana 350 magnum 7,5 joule sınırlandırılmış yayı ile çıkış hızı kaç m/sn olur 4,5 mm için Orjinali 350 m/sn . Benim HW 45 ile 2. Kademe 170 m/sn hız ile fazlası ile iş görüyor. Diana 350 magnum da namlu uzunluğu var en azından 200 m/sn den aşağı olmaz diye düşünüyorum.

bu linkten aşağı yukarı hesaplayabilirsiniz https://www.airgundepot.com/airgun-calculators.html

Diana
    Kral
    Hatsan
    Niksan
    Reximex
    Evanix
    Air Arms
    AirForce
    FX
    Zoraki
    Walther
    Daisy
    Beeman

• yaylılarda qe namlu vs çok verimli değil. Ses çıkıyor.. bir pcp gibi sessiz değil. Sesi azaltmak istiyorsanız ağır pellet atacaksınız. Pellet 1050 fps hızını geçti mi av tüfeği gibi ses çıkartıyor. Mod 87 dominator ile kıyasla daha sessiz değil ...

Anlıyorum. Tanıtımında yüzde 50 ses azaltma deyince fazla ses yapmaz sandım. İsabeti nasıldır hocam. Eğer isabeti domnator gibiyse gücünün daha az olmasını göz ardı edebilirim.

• havalılarda namludan kırma ve alttan kırma modeller var. En isabetli havalı kesinlikle alttan kurma modeller.

Hatsan, Gamo vs markalarda yay yerine gaz pistonlu modeller de tercih edebilirsiniz. Hatsan da bunu adı vortex gamo da IGT.

Gaz piston atış esnasında tüfeğin daha az sarsılması için geliştirildi. Güçlü tüfeklerde bu bir avantaj. Orta güçte tüfeklerde gaz piston olmazsa da olur.

UZun süre kullanımda yay daha sağlıklı. Ayrıca yıllar sonra yayı değiştirmek gaz piston ile kıyasla çok daha ucuz.

Diana gaz piston pek tercih etmiyor. O yumuşak özel bir yay kullanıyor. O özel yay ile sarsıntıyı aza indirgiyor. Weihrauch da da var bu olay.

Av bayisine gidip 200w ve 87QE deneyin. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın. Benim yine tercihim 200W olurdu.. Ayrıca uzun mesafe atacaksanız zaten ayakta atış yapmazsınız. Destek ile atarsınız. Kaldı ki 200w ile ayakta da atış rahatlıkla yapılır.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Diana
    Kral
    Hatsan
    Niksan
    Reximex
    Evanix
    Air Arms
    AirForce
    FX
    Zoraki
    Walther
    Daisy
    Beeman

• Bunu da izleyiniz

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Diana
    Kral
    Hatsan
    Niksan
    Reximex
    Evanix
    Air Arms
    AirForce
    FX
    Zoraki
    Walther
    Daisy
    Beeman

• Deneme imkanım yok hocam. Burada 4 av bayisine gittim ellerinde 1 2 model var pnlarda airtac mod 80 birindede sadece mod 125 vardı. İsabet için dominator şart gibi birşey o zaman dominator alırım. Fazla düşünmeye ferek yok dampa ayak siparişide veririm. Kampseti.com da buldum fazla stok yok. Av bayisiyle bir konuşayım 4x20 yerine başka dürbün koyabilir mi eğer kabul edilmezse bir süre 4x20 ile idare etmem gerekecek. Alpaslan hocanın videosuna baktım. Gerçekten her yömüyle incelemiş.

• Evet hocam gerçekten kötü yuvaya tam oturmuyor bile. Alışma süreci olduğu için bunları aldım. 1400 pelet var elimde bunları hedef hassayieti gözetmeden atmayı sonra kaliteli pelete geçmeyi düşünüyorum. Eğer hiç kullanma derseniz dediğiniz peleti alabilirim.

• Tamam hocam evin önü 20 metre. Evin önünde harcarım bunları. Dürbünde takmadım şimdilik dampa ayak aldım. Birkaç yüz mermi sonra dürbünüde takarım fakat 4x20 dürbün gerçekten çok kötü para verecek şey değil yanında veriliyor diye aldım.

• o sacmalar çok kotu. saçmalara bakıp tüfeği değerlendirme...SpotOn Dome dene

Üstadım, bende HW 45 aldığım zaman hediye spoton vermişlerdi hiç memnun kalmadım, çok çamaklı vede hedefe çarpınca kağıt gibi parçalanıyor, jsb straton ve Crosman premier ultra magnum çok harika sonuçlar aldım. Spoton saçmanın delemediği tenekeyi deldi geçtiler.