Bu tüfeği ben sattım şunuda net olarak söylüyorum yerlinin en babasının içinden geçer jsb 18.13 ile
Yorumun için çok teşekkür ederim.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bu tüfeği ben sattım şunuda net olarak söylüyorum yerlinin en babasının içinden geçer jsb 18.13 ile
Yorumun için çok teşekkür ederim.
Diyaloğun isabetle alakası yok ,dikkat çekmek istedişim hususu konu sahibi anladı.
Diyaloğun isabetle alakası yok
,dikkat çekmek istedişim hususu konu sahibi anladı.
Bu gelistirici sohbetler sonunda tüfeğime kesin bir maverick aldiracak😊
Diyaloğun isabetle alakası yok
,dikkat çekmek istedişim hususu konu sahibi anladı.
Yorumum sizin yazışmalarınızla tamamen bağımsız yanlış anladınız sanırım
CEO GUNSS siz şu an ne kullanıyorsunuz?
Benden alıntı yapmışsınız o yüzden yazdım,önemli değil ,keyifli hobiler .
CEO GUNSS siz şu an ne kullanıyorsunuz?
Süper Jumbo px5 pro zeon
Süper Jumbo px5 pro zeon
İsabet konusunda nasıl bir tüfek.
İsabet konusunda nasıl bir tüfek.
Süper Jumbo her soliti atıyor kullanımı çok güzel silah isabetide güzel
Px5 pro Bolt harici güzel kaliteli silah uygun solit olunca grupmanı gayet tatmin edici
Zeon bullpup bir silah namlu px5 lere göre baya kısa namluya uygun solit olunca oda tatmin edici ama kaliteli tek dezavantajı 4 kg olması harici kibar küçük silah heryere koy taşı
İlan günceldir.
İlan günceldir.
İlan günceldir.
Süper Jumbo her soliti atıyor kullanımı çok güzel silah isabetide güzel
Px5 pro Bolt harici güzel kaliteli silah uygun solit olunca grupmanı gayet tatmin edici
Zeon bullpup bir silah namlu px5 lere göre baya kısa namluya uygun solit olunca oda tatmin edici ama kaliteli tek dezavantajı 4 kg olması harici kibar küçük silah heryere koy taşı
Px5 modsuz mu eğer modsuz ise hangi solidlerle grupman yaptığınızı merak ettim denemek isterim
Px5 modsuz mu eğer modsuz ise hangi solidlerle grupman yaptığınızı merak ettim denemek isterim
Özelden yazın hocam
510 macera olur zaten fark yaratmaz ama fx maverick olabilir .
Maverick almayacaksan bence hiç satma
Aa 510 için neden öyle dediniz.Hayalimdeki tüfekti,yoksa fazla mı büyüttüm gözümde
Aa 510 için neden öyle dediniz.Hayalimdeki tüfekti,yoksa fazla mı büyüttüm gözümde
Kafa avcısı benim tx12 400 ile kıyas yapti. Aynı derecede iyi anlamında. Yoksa AA 510 güzel tüfek.
Kalite konusunda demiyorum hocam.
Fx in oynanabilen özellikleri çok daha üstün
Kalite konusunda demiyorum hocam.
Fx in oynanabilen özellikleri çok daha üstün
Evet ama benim fx t12 için pek mümkün değil. Maverick veya impact konusunda haklısın, modifiye için yeterli alan mevcut onlarda.
Herkese mutlu, sağlıklı bir bayram dilerim.