Bolt action sorunu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hepinize iyi forumlar arkadaşlar. Forumda bulamadım var ise belirtirsiniz.benim istediğim havali tufek yaylı ve bolt action fakat güzel ülkemin sınırlarında böyle bir tufek yok yada ben bulamadım yabanci kaynaklarda ca vz47 ve mars 86 gördüm ama bunlar nasil alinir nasil yemin edilir yada bunların benzeri bir muadili varmıdır bilmiyorum . Bilen ,gören,duyan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

• Hepinize iyi forumlar arkadaşlar. Forumda bulamadım var ise belirtirsiniz.benim istediğim havali tufek yaylı ve bolt action fakat güzel ülkemin sınırlarında böyle bir tufek yok yada ben bulamadım yabanci kaynaklarda ca vz47 ve mars 86 gördüm ama bunlar nasil alinir nasil yemin edilir yada bunların benzeri bir muadili varmıdır bilmiyorum . Bilen ,gören,duyan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Bulamazsin goremezsin temin edemezsin.Ulkemizdeki ekonomik krize bagli olarak distribitorler ya da ithalatci firmalar normal ithal havali tufekleri bile(weihrauch diana vb.) talep azligi ve alim gucunun dusmesi neticesinde getiremezken boyle fantezi urunler icin herhangi bir girisimde bulunabileceklerini zannetmiyorum.Bireysel ithalat yapmak istesen bile mevzuatlar ve maliyet o kadar yuksek cikar ki bulastigina pisman olursun.