Mod 55 bende vardı .. Çok isabetli ve hafif bir tüfekti. Atışları çok eğlenceliydi. Striker 1000x ile kıyaslandığında ben mod 55 i tercih ederdim.
FT yarışmalarına hazırlayıp girdiğim mod55 im vardır güzel tüfektir
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Mod 55 bende vardı .. Çok isabetli ve hafif bir tüfekti. Atışları çok eğlenceliydi. Striker 1000x ile kıyaslandığında ben mod 55 i tercih ederdim.
FT yarışmalarına hazırlayıp girdiğim mod55 im vardır güzel tüfektir
Elimde Striker 1000x hem de Mod 55S modeli var. Görsellerini koyuyorum buraya. Mod 55'in gözle görünür farkları, piston daha uzun, SAS ve Quadro tetik. Dipçiklerinde de küçük bir fark var. Bence her ikisi de yakışıklı tüfekler. Birinci tercihim Mod 55S , ikincisi Striker 1000x olur. Her ikisinde de 4,5mm namlunun en uygunu olduğunu düşünüyorum. Gayet hassas atışlar yaptık bunlarla.
GÖRSELLERDE ÜSTTEKİ STRIKER 1000X, ALTTAKİ MOD 55S. HER İKİSİ DE 4,5MM. GEÇMİŞTE YAPTIĞIM BAZI GRUPMANLAR GALERİMDE MEVCUT. İNCELEYEBİLİRSİNİZ.
Bende alacaktım mod 55s ama ne hikmetse 4,5 mm olanını bulamadım. Hep 5,5 mm var .
Bende alacaktım mod 55s ama ne hikmetse 4,5 mm olanını bulamadım. Hep 5,5 mm
Hocam, av bayilerini telefonla arayıp sorun. Ben Adana'da bir bayide buldum. Kargo ile gönderdiler. kafkasav
Tüfek çok yakışıklı duruyor.
teşekkürler evet çok yakışıklı karizmatik bir tüfektir işin başka güzel yanı oldukçada isabetli oldu
Dominator yerlide en iyisi
Dominatör 5.5 yaylı mı vortexmi almak lazım
benim müsabaka silahım dominatör carbine modeli bu silah hatsanda yarışmalara bu marka ile katılayım diye özel yapıldı ilk yapıldığında üzerinde 30cm lw namlu , tam 16j güç veren vortex piston vardı ve ciddi anlamda istikrarlı bir silahtı geri tepmeside çok çok azdı şöyle söyleyeyim chrono değerleri arasındaki fark 5 atışta 3 fps den fazla olmazdı 15m grupmanıda 7-8 mm kadar dı o kadar isabetli ve istikrarlı bir tüfekti ki benim tx200 le kafa kafaya sonuçları vardı. ancak 2 sene içinde vortex arızası yaşadım. tekrarda hatsan o istikrarda bir vortex takamadı. hatta birazda papaz olduk kendileriyle . şu an silahta 16j yayı var yaylı sisteme geri döndüm atış stabilitesi biraz şaştı 8 fps civarında grupmanda 10mm civarında genede 4 yıldır sorunsuz aynı istikrarda devam etmekte.
benim müsabaka silahım dominatör carbine modeli bu silah hatsanda yarışmalara bu marka ile katılayım diye özel yapıldı ilk yapıldığında üzerinde 30cm lw namlu , tam 16j güç veren vortex piston vardı ve ciddi anlamda istikrarlı bir silahtı geri tepmeside çok çok azdı şöyle söyleyeyim chrono değerleri arasındaki fark 5 atışta 3 fps den fazla olmazdı 15m grupmanıda 7-8 mm kadar dı o kadar isabetli ve istikrarlı bir tüfekti ki benim tx200 le kafa kafaya sonuçları vardı. ancak 2 sene içinde vortex arızası yaşadım. tekrarda hatsan o istikrarda bir vortex takamadı. hatta birazda papaz olduk kendileriyle . şu an silahta 16j yayı var yaylı sisteme geri döndüm atış stabilitesi biraz şaştı 8 fps civarında grupmanda 10mm civarında genede 4 yıldır sorunsuz aynı istikrarda devam etmekte.
Vortex-yay dönüşümü yapılabilmesi için ayrıca parçaya ihtiyaç var mı?
Vortex-yay dönüşümü yapılabilmesi için ayrıca parçaya ihtiyaç var mı?
var arka plastik tapa yaylılarda daha uzun , tetik kasetini içine alacak şekilde öntaraftada yay klavuzunun yerleştiği bir tırnağı var . vortexlerde yarısı kadar kısa bir tapa kullanmışlar. bağlantı pimlerinden ön deki pim vortexe denk geliyor onun için daha kısa bir arka tapa kullanılıyor tetiğin kaseti yarısı plastik tapada yarısı vortexin içinde