Son tüfeğim olan hw97k, dürbünüm hawke 6-24 sr12 ve sportsmatch ayağı elden çıkarıp hobiyi bırakalı 11 yıl olmuş.
Bu esnada forum değişmiş, ben değişmişim, ülke değişmiş dünya değişmiş. Eskiler hobiyi tanımlarken "zehir" tabirini kullanırdı. Gerçekten öyle, bir defa girdiğinizde her zaman aklınızın bir köşesinde kalıyor.
Neyse fazla uzatmadan yeniden kanım kaynayınca düşündüm taşındım baktım piyasa çok değişmiş, önce ft seti yapacağım dedim sonra acaba? Dedim. Şimdi pcp set up'ı kurmadan önce biraz bekliyorum araştırıyorum, Yerli piyasa çok çeşitlenmiş. Yeni satıcılar çıkmış, eskilerdem bazıları küçülmüş. Ben de forumda gördüğüm ilk nitro piston tüfeği edindim bu bekleme sürecinde.
Silah değişir tarz değişir ama balistik hep aynı diyerek. Bir de ucuz dürbün taktım üzerine. Bu sıfırlama atışının sonuncusuydu, sonrasında 80-100 metre yoğurt kovasına da uygulama parametrelerince tek atabildim.
Yıllardır bilinç altıma süpürdüğüm tarifsiz bir keyif.