Hobiye Dönüş Atışı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Son tüfeğim olan hw97k, dürbünüm hawke 6-24 sr12 ve sportsmatch ayağı elden çıkarıp hobiyi bırakalı 11 yıl olmuş.

Bu esnada forum değişmiş, ben değişmişim, ülke değişmiş dünya değişmiş. Eskiler hobiyi tanımlarken "zehir" tabirini kullanırdı. Gerçekten öyle, bir defa girdiğinizde her zaman aklınızın bir köşesinde kalıyor.

Neyse fazla uzatmadan yeniden kanım kaynayınca düşündüm taşındım baktım piyasa çok değişmiş, önce ft seti yapacağım dedim sonra acaba? Dedim. Şimdi pcp set up'ı kurmadan önce biraz bekliyorum araştırıyorum, Yerli piyasa çok çeşitlenmiş. Yeni satıcılar çıkmış, eskilerdem bazıları küçülmüş. Ben de forumda gördüğüm ilk nitro piston tüfeği edindim bu bekleme sürecinde.

Silah değişir tarz değişir ama balistik hep aynı diyerek. Bir de ucuz dürbün taktım üzerine. Bu sıfırlama atışının sonuncusuydu, sonrasında 80-100 metre yoğurt kovasına da uygulama parametrelerince tek atabildim.

Yıllardır bilinç altıma süpürdüğüm tarifsiz bir keyif.

Harici İçerik youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Sağ olasın hocam dürbün montajını hallettim sıfırlamasını da yaptım ama dürbün kutudan çıktığı haliyle sağa atıyordu. Ya dürbün kutudan merkezlenmemiş çıktı ya da tüfeğin veya ayağın Optik merkezlemesinde sorun var biliyorsun Eğer dürbün Optik olarak merkezlenmezse belirli bir mesafeye sıfırlasan bile farklı mesafelerde pellet sağ veya sola düşebilir Şu an için 80 metrede 30 x 13 cm hedefe her defasında isabet edebiliyor yaylı tüfek için de daha fazlasını aramaya gerek yok. Senin dürbün Maceran nasıl olmuştu hocam merak ediyorum Paylaşırsan sevinirim :)

• Sağ olasın hocam dürbün montajını hallettim sıfırlamasını da yaptım ama dürbün kutudan çıktığı haliyle sağa atıyordu. Ya dürbün kutudan merkezlenmemiş çıktı ya da tüfeğin veya ayağın Optik merkezlemesinde sorun var biliyorsun Eğer dürbün Optik olarak merkezlenmezse belirli bir mesafeye sıfırlasan bile farklı mesafelerde pellet sağ veya sola düşebilir Şu an için 80 metrede 30 x 13 cm hedefe her defasında isabet edebiliyor yaylı tüfek için de daha fazlasını aramaya gerek yok. Senin dürbün Maceran nasıl olmuştu hocam merak ediyorum Paylaşırsan sevinirim :)

benim bu tüfekle dürbün maceram pek uzun sürmedi ilk dürbün kalitesizdi bide dampa ayaksız kullandım acemilik işte dürbünü pert etti sonra dampa ayakla t eagle 3-9x40 IR kullandım başlarda iyi vururdum sonra ufak sapmalar olurdu sonra pcp alınca gez arpacık kullandım 30-40 metre desteksiz soda şişeleri çok güzel vuruyordu.

Reximex Throne Gen2 -5,5--6.35