Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
Sağ olasın hocam dürbün montajını hallettim sıfırlamasını da yaptım ama dürbün kutudan çıktığı haliyle sağa atıyordu. Ya dürbün kutudan merkezlenmemiş çıktı ya da tüfeğin veya ayağın Optik merkezlemesinde sorun var biliyorsun Eğer dürbün Optik olarak merkezlenmezse belirli bir mesafeye sıfırlasan bile farklı mesafelerde pellet sağ veya sola düşebilir Şu an için 80 metrede 30 x 13 cm hedefe her defasında isabet edebiliyor yaylı tüfek için de daha fazlasını aramaya gerek yok. Senin dürbün Maceran nasıl olmuştu hocam merak ediyorum Paylaşırsan sevinirim
benim bu tüfekle dürbün maceram pek uzun sürmedi ilk dürbün kalitesizdi bide dampa ayaksız kullandım acemilik işte dürbünü pert etti sonra dampa ayakla t eagle 3-9x40 IR kullandım başlarda iyi vururdum sonra ufak sapmalar olurdu sonra pcp alınca gez arpacık kullandım 30-40 metre desteksiz soda şişeleri çok güzel vuruyordu.