Selamlar Ugur, aslinda sorununun cozumu basit ve ankaradasin. Safir icin en uygun fisek Zuber palla ve ureticic ankarada gureller bahcelide, onlardan istersen sana yuksek basincli mermi yapiyorlar bende 300 tane var takilma sorunu safirdeki revizyondan sonra bitti standart zuberlerin basinci dusuk arkadaslar takilamnin asli nedeni dusuk basinc ve gas ram tikanmasi yine sonucta dusuk geri basinc.
Safir CİDDİ Takılma Sorunu! Yardım Lütfen :((
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yayı 2cm. kısaltmak da çözüm olmadı Pistonun üzerindeki şapkada bi sorun var sanırım. İyice temizlememe rağmen sıkışıyor. Bugün gönderiyoru tüfeği. Yarın ellerinde olur. Cumartesi fabrikaya giderseniz benim tüfeği sorup ilgilenebilir misiniz arkadaşlar acaba? Adım Uğur Baç
Uğur Kardeşim merak etme cumartesi gittiğimde Ali ye söylerim..
-
Selamlar Ugur, aslinda sorununun cozumu basit ve ankaradasin. Safir icin en uygun fisek Zuber palla ve ureticic ankarada gureller bahcelide, onlardan istersen sana yuksek basincli mermi yapiyorlar bende 300 tane var takilma sorunu safirdeki revizyondan sonra bitti standart zuberlerin basinci dusuk arkadaslar takilamnin asli nedeni dusuk basinc ve gas ram tikanmasi yine sonucta dusuk geri basinc.
Peki sipariş üzerine mi üretiyorlar? Maliyeti ne oluyor? Bİ de daha mı güçlü oluyor bu fişekler? Adres, telefon alabilir miyim acaba?Uğur Kardeşim merak etme cumartesi gittiğimde Ali ye söylerim..
Çok sağolun hocam, çok makbule geçer -
Arkadaşlar silah fabrikaya ulaştı. Top sizde artık
-
konuyu başından beri okuyorumda....
Abi roman gibi yaaa..........
Dur bakalım nolcak bende merak ettim şimdi...
Kardeş inşallah tüfeğindeki sorunu çözerler..
Maddiyatı düzeltirsem bir tanede ben almayı düşünüyorum...
-
Valla hocam sorma yaa sabahlara kadar uğraştım tüfekle.. Sen sen ol tüfeği denemeden alma. Deetemeyiz derse de al tüfeği ruhsata işletme git önce dene sorun çıkmazsa işletirsin. Ben aldığım gibi gittim ruhsata işlettim ne yazik ki :((
-
konuyu başından beri okuyorumda....
Abi roman gibi yaaa..........
Dur bakalım nolcak bende merak ettim şimdi...
Kardeş inşallah tüfeğindeki sorunu çözerler..
Maddiyatı düzeltirsem bir tanede ben almayı düşünüyorum...
safir alacaksan önce denemek istiyorum eğer problem çıkmazsa alacam de denetmezlersede alma. alırsanda artık fabrikanın yolunu biliyoruz gidersin bi toplatırsın ollr biter.
-
Selam Kardeş Noldu geldimi Tüfeğin ya da bir haber varmı.....
-
Yok daha gelmedi. Bugün Ali usta'yı aradım ama ulaşamadım. Yarın tekrar ariicam. Gelişmelerden haberdar ederim
Daha tüfek gelmeden aksesuar bakınmaya başladım hevesle : )) -
Arkadaşlar tüfek az önce geldi. Bir kaç parça değişmiş. Birazdan denemeye çıkıcam. Akşam yazarım sonucu, umarım hallolmuştur
-
Arkadaşlar tüfek az önce geldi. Bir kaç parça değişmiş. Birazdan denemeye çıkıcam. Akşam yazarım sonucu, umarım hallolmuştur
hadi hayırlısı
ne tip fişek atıcaksınız
palla deneyin muhakkak
sanki palla fişekler züberden biraz uzun gibi -
Abi Zuber'lerin üzerinde de Palla yazıyor Victory Sport'un da Ben anlamadım zaten bu işi Zuber ve Victory sport deniicem. İki şarjörü de denerim şarjörleri de ayarlamışlar. Ama birinin asansörü daha zor iniyor aşağı o biraz sorun çıkarabilir gibi geldi bana.
Bi de şu plastik şarjörleri deneyen oldu mu? Olmadı onlardan alıcam bi tane
-
bende anlamadım
geçen av bayinden iki farklı kutu geldi biri yeşil beyaz züberdiğeri lila rengi palla ikisinide açtım baktım
üzerinde sadece eşşşek kadar palla yazan biraz daha uzun du abicim -
Hadi yaa benikilerin üzeinde hiç bi şey yazmıyor :((
-
Sanırım bu saate kadar test atışları bitmiştir....
Noldu acep
-
bende pek meraktayım bu konuda
-
ben tamirden sonra kırmızı zupper palla fişeklerden attım bir sorun çıkmadı plastik şarjörde aldım ve kullandın gayet iyi.
-
Yeni geldim eve bi de elektrikler yoktu Hemen yazıyorum:
SONUÇ=
İki şarjöre de beşer tane fişek doldurdum Zuber Palla. İlki takılmadan beişini de attı. Diğerinde 1 tane takıldı
Sonra Victory sportları denedim çok harika fişekler zuber'e göre. Hem takılma yapmadı hem de tahribat olarak çok iyi
Bi de deneme amaçlı birer tane sevrotin ve saçma denedim. Şevrotin'de sorunsuz atıldı ama Şaçma içeren fişek (güya italyan malı) atıştan sonra namluda kaldı dışarı bile çıkmadı. Hatta alt kısmındaki pim çıktı fırladı :s Ama içinde çok çok az barut vardı zaten kıllanıyordum
Görünen o ki sorun halledilmiş Sadece 6ytl kargo ücretine mal oldu bana. Fazla fişeğim olmadığı için bi şarjör doldurup boşaltamadım. Umarım sorun çıkmaz
-
domuza ne zaman gidicez ?
-
hadi hayırlısı
domuzu bilemem ama yarım saat sonra
şöyle bir meralara uzanıcaz bakalım ne var ne yok -