-Alım İlanı - Air Arms Tx200 & Weihrauch hw97k (4.5mm)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar, başlıkta belirtilmiş olduğum iki tüfek 4.5 mm kalibrede maalesef artık ülkemizde sıfır olarak temin edilemiyor.

4.5mm olması koşulu ile, belirtilen marka ve modellerde, (Pro Sport'ta olabilir) iyi kondüsyonda tüfeği olup değerlendirmek isteyen olur da ilanı görürse özel mesajla ulaşmasını rica edeceğim.

Ayrıca ilanı alım gerçekleşene kadar aktif tutma niyetindeyim, bu süre zarfında uygun kalibre stok oluşursa da haber verirseniz çok sevinirim.

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen shooter54 (17 Şubat 2025 00:48).

• Çok güzel tufekle vallahi ancak geçmişte kullanan bilir, fakat yapabildiklerinin sınırlarını düşününce ben sadece evde dursun bakıp seveyim diye alırdım herhalde şu anda 😀

cukurovateam.png

Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

• Merhabalar, başlıkta belirtilmiş olduğum iki tüfek 4.5 mm kalibrede maalesef artık ülkemizde sıfır olarak temin edilemiyor.

4.5mm olması koşulu ile, belirtilen marka ve modellerde, (Pro Sport'ta olabilir) iyi kondüsyonda tüfeği olup değerlendirmek isteyen olur da ilanı görürse özel mesajla ulaşmasını rica edeceğim.

Ayrıca ilanı alım gerçekleşene kadar aktif tutma niyetindeyim, bu süre zarfında uygun kalibre stok oluşursa da haber verirseniz çok sevinirim.

Bazen hilalav 2.ele düşüyor takip etmenizde fayda var .

• Çok güzel tufekle vallahi ancak geçmişte kullanan bilir, fakat yapabildiklerinin sınırlarını düşününce ben sadece evde dursun bakıp seveyim diye alırdım herhalde şu anda 😀

Togay abim selamlar, epey zaman oldu. Seni görünce çok mutlu oldum 😊

Şimdi arkadaşlar 10 yıl ara verip geri gelince çok şey değişmiş oluyor. Stajyer zamanlarımda Ankaradaydım, stajyer maaşımla Çankırı caddesindeki malum yerden nikko dürbünler, hatsan tüfekler alıp deniyordum.

Ayrıca çok kıymetli bir ekiple tanışma fırsatım da olmuştu, hatta Türkiye'nin ikinci ulusal FT müsabakasına da (2012 Ankara) izleyici olarak katılmıştım. Selam olsun kendilerine.

O zamanki kadro çekilmiş. Bir çok sebebi var ama neyse konu bu değil.

Döndüğümde gördüm ki pcp ler artık piyasayı domine etmiş. Ben ilk yaygınlaştığı zamanlar hobideydim, her şey webley raider single ile başladı, sonra koptu gitti. Hatsan AT44'lere maaşlarını verdi insanlar. Şu an kalitesine oranla tüm yerli pcp ler ucuzlamış diyebilirim.

Yollar sonra bir heyecanla dönüp eski tüfğimi alayım dedim ama ne fayda. Değil sıfırı ikinci elini satan bile yok. Bari ilan açayım dedim almak istiyorum diye...

Dostlar 15-20 yaşında yarı canı alınmış tüfeğe 28-30 bandında isteyen var. Veremeyeceğimden değil ama kızdım. Ne mi yaptım?

İkinci yalnız tüfek parasına, sıfır olarak:

Huğlu Efecto pro lw & 6-24x50 Dürbün, Dolum Aparatı ve Scuba aldım.

Şaka gibi, eskiden yaylısı olanlar para biriktirip pcp ye geçerdi, şimdi pcp'den yaylıya geçmek bütçe istiyor 😄

Şimdi İstanbuldayım evlendik çoluk çocuğa karıştık, uzun süre hanım mesafeli baktı havalılara, ama baktı ki av bayinin önünden geçerken ciğerci kedisi modunu açıyorum en sonunda cevaz verdi sağolsun havalılara 😊

İlana gelince, bir gün piyasa yeniden normale döner de bu tüfekler reel değerini bulursa muhakkak alırım bir tane.

Selamlar, Samet