Havalı tüfek(HW98) Dürbün tavsiyesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba değerli form üyeleri HW98 ime takacağım iki dürbün arasında kaldım sizce isabet, netlik ve sağlamlık anlamında beni tatmin etmesi için,

-Victoptics S4 6-24x50 SFP PARALAKS TEKERLI Tüfek Dürbünü OPSL17

-Vector Optic Orion Max 4-16x44 SFP Tüfek Düebünü

Fiyat olarak yaklaşık 5-7 k bandında baktığım için bu ikisi arasında kaldım.

Alternatiflere de açığım yardımlarınızı bekliyorum

Teşekkür ederim

• Selamlar elimde şuan victoptics S4 var paralax çokta sağlıklı çalışmıyor tavsiye etmem 2 arkadaşım Orion aldı netlik bakımından çok memnunlar ama vector sentinel 4-16×50 gen2 de tavsiye ederim orionla aynı fiyata sahip ve mildotlar sayısal rakamlı atışlarda avantaj sağlar tavsiyem sentinel gen2 çünkü orionun ön mercek çapı 44 sentinelin 50 ve görüş açısı 44 e göre az da olsa farklılık gösterir

• Hw97k üzerinde sportsmatch dm60 dampa ile Hawke 6-24x50 dürbünü gayet verimli kullanmıştım. Şu an yeniden hazırladığım yaylı setim için victoptics S4 3-12x40 dürbün satınaldım. Temel sebebi piyasadaki mevcut tüfeklerin daha fazla tepesi (hw ve dm60 yok maalesef)

Tavsiyem dampa kullanmanız yönünde olur ama piyasada dampa da yok (ben Diana zero recoil ayak edindim)

Yine de fazla güvenmeyip ön mercek çapını düşük tuttum.

Ne biçim bir zamana denk geldik ne adam akıllı tüfek var ne de aksesuar.

• Hw97k üzerinde sportsmatch dm60 dampa ile Hawke 6-24x50 dürbünü gayet verimli kullanmıştım. Şu an yeniden hazırladığım yaylı setim için victoptics S4 3-12x40 dürbün satınaldım. Temel sebebi piyasadaki mevcut tüfeklerin daha fazla tepesi (hw ve dm60 yok maalesef)

Tavsiyem dampa kullanmanız yönünde olur ama piyasada dampa da yok (ben Diana zero recoil ayak edindim)

Yine de fazla güvenmeyip ön mercek çapını düşük tuttum.

Ne biçim bir zamana denk geldik ne adam akıllı tüfek var ne de aksesuar.

Maalesef öyle istediğin malzemeyi bulmak 2,3 sene önce idi elimde şuan dm60 var evladiyelik yağlayıp koydum bi kenara ileride yine Diana alırsam diye saklıyorum mod52 de birkez sıfıryayıp 8 ay hiç ayar yapmadan kullanmıştım neden pahalı olduğunu ozaman anladım dm60 ın 😊

• Maalesef öyle istediğin malzemeyi bulmak 2,3 sene önce idi elimde şuan dm60 var evladiyelik yağlayıp koydum bi kenara ileride yine Diana alırsam diye saklıyorum mod52 de birkez sıfıryayıp 8 ay hiç ayar yapmadan kullanmıştım neden pahalı olduğunu ozaman anladım dm60 ın 😊

2007 yılından bu yana bu forumda onca tabanca-tüfek alıp sattım ama satıp pişman olduğum iki şey:

1) Hw97k 4.5 Tüfeğim

2) Dm 60 Dampa Ayağım

Bu arada yazın Almanya ve Hollandaya gezmeye gideceğim, o zaman bulurum diye ümit ediyorum.

• 2007 yılından bu yana bu forumda onca tabanca-tüfek alıp sattım ama satıp pişman olduğum iki şey:

1) Hw97k 4.5 Tüfeğim

2) Dm 60 Dampa Ayağım

Bu arada yazın Almanya ve Hollandaya gezmeye gideceğim, o zaman bulurum diye ümit ediyorum.

Evet yurtdışı sitelerde var fakat getirtmek maalesef imkansız keza ülkeye çok basit gelen jsb ler bile artık çok zor geliyor

• Alım gücü çok düşük ,yerli ikamelerin kalitesi iyi olmasada tüketici ithal -kaliteli ürünlerden ziyade yerliyi tercih etmek zorunda kalıyor, tamamen duygusal faktörlerden ötürü..Buda ithal ürünlerin pazar payını çok düşürüyor.Doğal olarak ta ithalaçtı firmalar satışları ağır olduğu için ürün tedarik etmiyor ,edemiyor.

• 2007 yılından bu yana bu forumda onca tabanca-tüfek alıp sattım ama satıp pişman olduğum iki şey:

1) Hw97k 4.5 Tüfeğim

2) Dm 60 Dampa Ayağım

Bulmak önemli değil ,bireysel ithalat masraflarından ötürü yurt dışında 750usd ise size 1500-2000usd arası bir rakama patlar,ithalat prosedürlerinin zorluğu da cabası.

• Merhaba değerli form üyeleri HW98 ime takacağım iki dürbün arasında kaldım sizce isabet, netlik ve sağlamlık anlamında beni tatmin etmesi için,

-Victoptics S4 6-24x50 SFP PARALAKS TEKERLI Tüfek Dürbünü OPSL17

-Vector Optic Orion Max 4-16x44 SFP Tüfek Düebünü

Fiyat olarak yaklaşık 5-7 k bandında baktığım için bu ikisi arasında kaldım.

Alternatiflere de açığım yardımlarınızı bekliyorum

Teşekkür ederim

2.el hawke bakmanızı öneririm