Weihrauch Hw98 yay değişimi yardım ( 7,5 joule - 16 joule)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Tüm formdaşlara merhaba. Hw98 aldım ama yasal sınırlama nedeniyle 7.5 joule yayı üzerinde 16 joule yayı da paket içeriğinde geldi. Aldığım yer ustalarının emekli olduğu bahanesiyle değişim yapmadı. Adanadayım ve burada sadece bir tane usta var o da çok yüksek fiyat istiyor bir yay değişimine. Bu nedenle aşağıdaki sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

1- Kendim değiştirebilir miyim?

2- Eğer kendim değiştirebilirsem internette Hw98 yay değişimi hususunda detaylı video var mı?

3- Görüştüğüm usta sadece yay değişimi olmayacak başka bir işlemi daha var dedi ama işlemin ne olduğunu söylemedi? Hangi işlemden bahsediyor bilginiz var mı?

4- Benim yapabileceğim bir şey değil ise güvenilir ama daha düşük fiyatlarla bu işi yapabilecek bir usta var mı?

Teşekkür ederim…

• Eliniz bu işlere yatkınsa neden olmasın ? İhtiyacınız olan şeyler tornavida seti ,pim sökme seti,f tipi uzun mengene(çok önemli) ,yay için gres .Ben yapamam derseniz hilalav a gidip Veli bey den ücreti karşılığı yaptırabilirsiniz.

• Özelden yazın numara vercem yardımcı olur

• Göndereceğiniz Bir video linki var mıdır acaba

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Burada tbt kit kurulumu yapıyor,aşamaları takip edip elinizdeki yayı (16j) takabilirsiniz.