Weihrauch hw 45 ve Diana lp8 karabina

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Hocam, ahşaptan harikalar yaratan bir arkadaşımız var. Dipçik olayı çok zordur. Özellikle duruş açısını ayarlayamazsanız yaptığınız dipçik hiçbir işe yaramaz. Bu arkadaşımız benim HW 45’e bir dipçik yapıyor, henüz bitmedi. Fotoğrafları aşağıda bir bakın. Dipçik bittiğinde son fotoğrafların olduğu yeni bir başlık açıp arkadaşın telefonunu paylaşacağım. İstediğiniz her türlü kundak ve dipçiği, hangi ağaçtan isterseniz desenli veya desensiz kendisine yaptırabilirsiniz.

Dipçik

Dipçik

Dipçik

Daystate AirWolf MCT 0.22 & Hawke Sidewinder 30 Tactical SF 8.5-25 X 42 & Draeger 6L 300Bar

Weihrauch HW98 0.177 & Hawke Varmint 6-24 X 44
    Weihrauch HW75 0.177 cal.

Weihrauch HW45 0.177 cal.
    Bushnell Sport 850 Laser Rangefinder

hasag.png

• Çok teşekkür ederim Tolga bey, Çok güzel duruyor kundak, daha vernik ,cilası eksik olduğu halde. Ben HW 45 den çok memnunum iyikide almışım uygun pellet kullanıldığında çok verimli ve güçlü ,spoton saçmaların bir yüzünü bile delmediği 5lt zeytinyağı tenekesini Gamo lethal ve Gamo BSa pelletler çift taraflı deldi , kısa piston ve kısa namlusu olmasına rağmen orta bir havalı tüfek gücünde HW45

• Hocam bu tarz karabina dipçikleri bulma şansımız var mı ? Özellikle lp 8 deki harika durmuş , av tüfeği kundağı yapan ustalar var ama bununla uğraşır mı zor gibi.

Almanyada ki üretici firmaya mail attım , dönüş oldu olmasına da 400 euro maliyet var ,nakliye ve gümrük masrafları hariç,fiyat üzdü :).

• Çok güzel olmuş ustanın eline sağlık Tolga bey ,ben de yaptırmak istersem sanırım tekrardan arge çalışması lazım kabze kısmı için :)

hw45_silverSTAR

• HW 45 olduğu için aynı kundak sizinkine de olur, metal kısımlar aynı sonuçta, tekrar bir çizime gerek yok.

Daystate AirWolf MCT 0.22 & Hawke Sidewinder 30 Tactical SF 8.5-25 X 42 & Draeger 6L 300Bar

hasag.png

• HW 45 olduğu için aynı kundak sizinkine de olur, metal kısımlar aynı sonuçta, tekrar bir çizime gerek yok.

Kabze altı star modellerinde yarım Tolga bey ,normal hw 45 gibi değil malesef.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Aaaa HW 75 gibi, zaten kabze de HW75 kabzesi. Ben metal kısmı değiştirmemişlerdir ahşabın içindedir diye düşünmüştüm. Evet onun için yeni bir çizim gerekli. Bende HW 75 de var, gerçi ona kendim bir dipçik yapmıştım.

hasag.png

• Maalesef döviz kuru nedeniyle çok pahalı. Ama çok kaliteli ve kullanması gerçekten çok zevkli.

hasag.png