Merhabalar . Foruma yeni katıldım.eski mesajları inceledim ama net bir yanıt bulamadım. Diana mod 54 airking ve Hw 98 arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim artı ve eksileriyle söyleyebilirmisiniz.Diana modelleri içerisinde en iyi model mod 54 müdür diğerleri nasıldır.
Diana mod 54 mü Hw 98 mi?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hw98 4.5mm tek geçerim .Hangisini alırsanız alın 5.5mm almayın .
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Eski değerlendirmelerde Diana mod 54 ün 5.5 unu önermişler 4.5 daha mı iyi
-
HW98 namludan kırma bunun Diana da karşılığı Mod 350 ... Mod54 yandan kurmalı yani sabit namlu. Dolaysıyla namludan kırmalı modellerle kıyasla daha isabetli.
tahribat istiyorsanız ve biraz daha uzun mesafeler atacaksanız 5.5mm daha uygun. Kısa mesafe atacağım derseniz 30-40 m 4.5 tercih edebilirsiniz
4.5 mm ile yarışmalara katılabilirsiniz. Ayrıca weihrauch ve diana modellerde ikinci elde 4.5 mm daha hızlı satılıyor.
İsabet olmazsa olmaz ise Weihrauch HW97K 4.5mm modeline bakabilirsiniz.
Bende mesela Diana Mod 470 5.5mm ve Mod 460 4.5mm var. WeihrauchHW97K 5.5 mm vardı ama güçü bana yeterli gelmedi. Yanlız inanılmaz bir isabeti vardı
-
bu 2 yaylı tüfek de 16j yayla 5.5 kalibre de bence tahribat ya da uzun mesafe atıcılık için uygun değil.5.5 cal için fabrika verisi 800 fps(+ -%5) olsa da bu ölçümler optimum koşullarda en ama en hafif pelletlerle yapılan testlerde elde edilen değerlerdir.Gerçek değerler 600-650 bilemediniz 700fps.Hız =yol/zaman , hız×zaman=yol , hız ne kadar düşükse katedeceği mesafe(yol) o kadar az olacaktır.Bu yüzden de alman-ingiliz yaylı tüfeklerinin 5.5 kalibreleri yurt dışında neredeyse hiç tercih edilmemektedir,keza ülkemizde de öyle.Amacınız tahribat(güç) ise hatsan-gamo 5.5 yaylılar ,amacınız isabet ise 4.5 alman ya da ingiliz yaylılar ,amacınız hem isabet hem de tahribat(güç) ise pcp tüfekler(kalibre isteğe bağlı) .
-
Merhabalar . Foruma yeni katıldım.eski mesajları inceledim ama net bir yanıt bulamadım. Diana mod 54 airking ve Hw 98 arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim artı ve eksileriyle söyleyebilirmisiniz.Diana modelleri içerisinde en iyi model mod 54 müdür diğerleri nasıldır.
iki si çok ayrı kategoride silahlar biri sabit namlu magnum sınıfta yandan kurma ve ciddi bir teknoloji barındıran bir silah ki mod 54 ün üzerinde airking yazar onu da hakeder, diğeri namludan kurma orta güç versiyonu isabeti yüksek oda hwnin bu kategorideki en üst teknolojisini kullanmış bir bir silah . kullanmak istediğiniz yer ve şekle göre değişir. mod 54 mercedes v12 gibidir . rahat konforlu isabetli güçlü ama ağır ve kendine has alışılması gereken bir silah . hw98 ise daha cok honda vtec gibidir hızlı hafif isabetli yakışklı bir tüfektir. benim kendi seçimim diana mod54 airking olurdu