Arkadaşlar 25mm tüp çaplı tüfek dürbünü için artıkılı nerden nasıl temin edebilirim. Bilgisi olan var mı
Tüfek dürbünü artıkılı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar 25mm tüp çaplı tüfek dürbünü için artıkılı nerden nasıl temin edebilirim. Bilgisi olan var mı
Artıkıl temin edebiliceğin bir yer yok yada ben bilmiyorum artikil koptuysa yamulduysa yeni dürbün alman lazım diye biliyorum.
-
Benim de bildiğim kadarıyla artı kıl tamiri diye birşey mümkün değil. Zaten çoğu dürbünün içine buğu oluşumunu engellemek için gaz basıyorlar. Dürbün açıldığı anda dürbün işe yaramaz hale geliyor.
-
Zamanında bu forumda at kılından, saç telinden artıkıl yapanlar oldu. Reticle ->Artı-kıl
-
Benim de bildiğim kadarıyla artı kıl tamiri diye birşey mümkün değil. Zaten çoğu dürbünün içine buğu oluşumunu engellemek için gaz basıyorlar. Dürbün açıldığı anda dürbün işe yaramaz hale geliyor.
Evet anladım. Fakat yurtdışında ev atölyesinde tamir yapıp hazır artıkıl paketini bozulan artıkıl yerine takılarak onarımını sağlıyorlar. Bu nasıl mümkün oluyor peki kafam karıştı
-
Zamanında bu forumda at kılından, saç telinden artıkıl yapanlar oldu. Reticle ->Artı-kıl
☺️ E TÜRK 'e imkansızı söyle sonra otur ve seyret