Arkadaşlar aralık ayında alınmış olup yarım kutu pelet atılmıştır sıfır ayarındadır.Tüfek+Pompa+Dürbün+Ayaklı Bipod+2adet şarjör+dolum ucu+yarım kutu pelet.300 bar scuba tüple yada android telefonla takas olur.telefon yd olabilir.
Fiyat:11.000
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Arkadaşlar aralık ayında alınmış olup yarım kutu pelet atılmıştır sıfır ayarındadır.Tüfek+Pompa+Dürbün+Ayaklı Bipod+2adet şarjör+dolum ucu+yarım kutu pelet.300 bar scuba tüple yada android telefonla takas olur.telefon yd olabilir.
Fiyat:11.000
ilan günceldir
ilan günceldir.
Merhaba. Elimde yurt dışı S20 ve S10 var. Takas düşünür müsünüz?
Merhaba. Elimde yurt dışı S20 ve S10 var. Takas düşünür müsünüz?
Merhaba s20 nin fiziksel kondüsyon durumu nasıldır, kırık çizik çatlak tamir durumu renk ve pil durumu.fiyat nedir
Telefonlar sıfır geldi Almanya'dan. S20'yi iki aydır kullanıyorum. Ezik, çizik yok. Fiyat konusunda bir malumatım yok vallahi. Yurt dışı oldukları için normalden çok ucuzdur ama.
Telefonlar çift hatlı bu arada.
Telefonlar sıfır geldi Almanya'dan. S20'yi iki aydır kullanıyorum. Ezik, çizik yok. Fiyat konusunda bir malumatım yok vallahi. Yurt dışı oldukları için normalden çok ucuzdur ama.
bir fiyat belirlerseniz s20+nakit şeklinde takas olabilir ancak ben ankaradayım takası elden görüşerek yapmak isterim.
Ben de Kayseri'deyim. Aslında gelebilirim ama üste verecek çok param yok. Belki telefonların ikisini alsanız ancak karşılayabilirdim. Bu telefonlar burada para etmiyor maalesef o yüzden bi şey söyleyemiyorum. Siz üste en az ne kadar istiyorsunuz?
Ben de Kayseri'deyim. Aslında gelebilirim ama üste verecek çok param yok. Belki telefonların ikisini alsanız ancak karşılayabilirdim. Bu telefonlar burada para etmiyor maalesef o yüzden bi şey söyleyemiyorum. Siz üste en az ne kadar istiyorsunuz?
s20 sıfır geldi ve sadece 2 ay kullanıldı gibi anladım eğer öyle ise 5500 sayarım 7000 TL fark alırım
Dediğim gibi sıfır jelatinli geldi. Bagajda yer kaplamasın diye kutularını getirmemişti amcaoğlu. Kullanamadığım için iphone'a döndüm geri. Üç ay oldu geleli. Ben biraz düşüneyim, döneyim size.
Hala satilikmi
Hala satilikmi
Evet satılıktır
ilan günceldir.