7.5 joule 16 joule enerji değerleri var pcplerde. Peki Türkiye şartlarında 7.5 j. Peki biz elimizdeki pcpleri 16 joule yükseltmek için ne yapabiliriz. Nette pek kayda değer anlaşılır bişey bulamadım...
Pcp tüfeklerde 7.5 joule ne anlama geliyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Cemal Bozan
17 Mart 2025 10:17 Konuyu bu forumdan Havalı Silahlar bu foruma Pistonlu Havalı Silahlar - (Teknik Detaylar) taşıdı. -
Şuan elinde bi pcp varsa zaten 16j den yüksektir değeri. Yeni silahlar onlar düşük güçte gönderiliyor tahminim.
-
Peki bu enerji değerlerini nasıl yükseltebiliriz
-
Silahın modeline göre değişir. En kötü 40 50 joule 5.5 - 6.35 silahlar. 100 civarına kadar cikan modeller var. Hatsan herkules, kral bigmax x, çok bütçe varsa Daystate 100 jolue gecen tüfekler var. Silahtan ne bekledigine bağlı
-
Silah modlama yay çekiç vs çeşitli ayarlari var ama orjinalinde güçsüzse sonradan çok bişey bekleme
-
Silah modlama yay çekiç vs çeşitli ayarlari var ama orjinalinde güçsüzse sonradan çok bişey bekleme
Hmm yok güçlü bir tüfeğe sahibim hercules 666 var. Benim merakım nette satılan pcpler Türkiye şartlarında 7.5 j indirgeniyor diye okumuştum. Anlayamamıştım nasıl oluyor bu diye
-
Yerlide Herculesin üstüne yok
-
Yerlide Herculesin üstüne yok
Ayynen 😉 6.35 çekirdekle ***** yıkıyor daha ne olsun
-
- Resmi Gönderi
Yurtdışından ithal edilen tüfeklerde genel de bu ibare oluyor ama hiç biri 7.5 J olarak gelmiyor.
standar tüfekleri bile bir valfle nerelere çıkarıyoruz şaşarsınız
-
Yurtdışından ithal edilen tüfeklerde genel de bu ibare oluyor ama hiç biri 7.5 J olarak gelmiyor.
standar tüfekleri bile bir valfle nerelere çıkarıyoruz şaşarsınız
İşte sorumun cevabı 👍 napabiliriz mesala valfle
-
- Resmi Gönderi
Özel bir valf yaptırmalısınız. yapan bir kaç kişi var ama dısarıya pek yaptığını görmedim. genel de kendi içlerinde paylaşıyorlar.
Tüfekler hem cok tehlikeli hal alıyor hem de fikirlerinin kopya edilmesini istemiyorlar. -
Özel bir valf yaptırmalısınız. yapan bir kaç kişi var ama dısarıya pek yaptığını görmedim. genel de kendi içlerinde paylaşıyorlar.
Tüfekler hem cok tehlikeli hal alıyor hem de fikirlerinin kopya edilmesini istemiyorlar.Hani paylaşmak güzeldi 😒. Bir efsane olarak kalacak desenize bu işler.🤔
-
- Resmi Gönderi
Hani paylaşmak güzeldi 😒. Bir efsane olarak kalacak desenize bu işler.🤔
Haklı olarak Yıllardır geliştirdikleri valfi vermiyorlar 😌
-
Haklı olarak Yıllardır geliştirdikleri valfi vermiyorlar 😌
Haklılar ona bir sözüm yok. Ama ne bilim emeklerinin karşılığında yardımcı olabilirler aslında 🤔 gerçi bu onların tercihi saygı duymak gerek 🫡
-
- Resmi Gönderi
Haklılar ona bir sözüm yok. Ama ne bilim emeklerinin karşılığında yardımcı olabilirler aslında 🤔 gerçi bu onların tercihi saygı duymak gerek 🫡
Aslında yerli firmaların akıl almaları lazım
-
Aslında yerli firmaların akıl almaları lazım
Aslında biliyorlar da yapmıyorlar. 😒