Bu tüfek için silencer temin etmemiz mümkünmüdür? Çeşitli sitelerde 350 Mag. ve 54 serisi için var ama 460 Magnum için rastlayamadım.
Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
İsabetli atışlar
Diana 460 Magnum-Silencer
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende 460 için silencer gördüğümü hatırlamıyorum. bunun yanısıra forumda okumuşsunuzdur, yaylı silahlarda gürültü kaynağı genelde mekanizma olduğundan silencer bu silahlarda çok işe yaramıyor.
-
%50 civarında iş görse de artıdır diyorum.Aslında şu anda 350 mag. kullanıyorum ama satmak düşüncesindeyim.Yerine sabit namlulu bir tüfek
bakıyorum.Kış aylarında ev atışlarında bu aparat önemli.Meraklı komşularla problem yaşıyoruz.Bulamazsam kararım 52 veya 54 Air Kinge
dönecek.
Teşekkürler. -
diana kataloğuna bir bakın sanki bir kaç model görmüş gibiydim orjinal. Gerisi sizin bulup getirtmenize kalmış.
-
bir sitede görmüştüm ben de bu silencerden ama siteyi hatırlamıyorum. bulursam yazarım.
-
hatta hw77 için bile vardı
-
460 için rastalarsanız aklınızda olsun.İlgilerinize teşekkürler.
-
Buraya bir sor bakalım
-
Buraya bir sor bakalım
ben burayla görüşmüştüm, 12ft/lb silahlar için moderator ürettiklerini, güçlü silahlarda işlev ve dayanıklılık konusunda birşey söyleyemeyeceklerini belirtmişlerdi.
-
Adamlar gayet ihtiyatlı davranıyorlar genelde: ben de zamanında Air Arms'ın kendisine de sorumuştum FAC silaha moderatör takılmasında sorun çıkar mı diye. Tavsiye etmemişlerdi.
Şu anda silahımın üzerinde Weihrauch moderatör takılı: hiç de bir sorun yaşamıyorum ve namlu çıkış hızında da 1 m/s bile düşme yok. -
Polat abi,
zaten Weihrauch'un FAC hw100ü üretildiğinden bir sıkıntı çıkmaz, bu silencers4u'daki aletleri yapan adamla yazıştım, kendi susturucuları için o söyledi. bu adam İngiltere'de isteğe bağlı haftada 3-4 tane yapan bir adam, hatta bir ara başka işlere girip üretimi durdurmuştu, heralde o iş olmayınca tekrar bu işe geri döndü.
Kendisine Gladiator için küçük-hafif ve fonksiyonel birşey yaparmısın dedim, önce "yaparım" dedi sonra, "aa senin silah FAC, ona garanti veremem" dedi. -
pardon da bu fac kelimesi neyin kısaltılmışı acaba, heryerde karşıma çıkıyor da pcplerle ilgili
-
google dan aratman daha yerinde olur.
-
FAC bazı ülkelerdeki silahların sınıflandırmasında kullanılan bir terim. bu sınıfa tabi silahlar için ateşli silah sertifikası almak mecburi oluyor. aman bizimkilerde okumadan yöneticiler hemen silsinler bu yazıyı sonra bide onunla oğraşmayalım ruhsat falan
-
anladım teşşekürler
-
İlgilenen arkadaşlara çok teşekkürler.Anladığım kadarıyla İngiliz üreticiler bu konuda daha başarılı ve İngilizlerde alternatif çok.Kanımca 460 Magnuma uyumlu bir imalat vardır,araştırmak gerek.Bu arada yeni bir üretici veya bilgi dağarcığınızda başka firmalar varsa lütfen yazın.
İsabetli atışlar.