Toz marka bolt action silahlar gelmiş 1125 liradan da satılmışlar ilgilenenlere duyurulur markaya göre fiyat nasıl yorumlarınızı bekliyorum...
TOZ'lar gelmiş hatta bitmiş...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arayıp soruştum silaha dürbün monte edilemiyor. Fiyatta makul sayılabilir kanısındayım.
-
Firmanın ürettiği silahları görünce fazla sorgulamadan almaya karar verdim
-
bence çok güzel özellikle tek kurşun atmak için ideal imkanım olsa hemen alırdım
-
çok güzel bir tüfek ama nasıl alabilirim?
-
Arayıp soruştum silaha dürbün monte edilemiyor. Fiyatta makul sayılabilir kanısındayım.
[Resim Engellendi: http://s2.directupload.net/images/080906/temp/dzmq5hb5.jpg]
Bu dürbünü nasıl monte etmişler fikri olan varmı ?
-
[Resim Engellendi: http://s2.directupload.net/images/080906/temp/dzmq5hb5.jpg]
Bu dürbünü nasıl monte etmişler fikri olan varmı ?
dürbün monte edilen modelide var türkiyeye montsuz modeli gelmiş -
bunun aynısını piyasada yapıtırabilirsiniz. üzümlüdekiler o fayata bundan 5 tane yaparlar ya
-
bolt action tüfek herhalde markası derya idi 36 cal. 220 ytl. dediler bilginize
-
Bu silahı tercih ediş nedenlerimden biride ileride kapasitesi yüksek sarjör uydurabilme şansımın olabileceğini düşünmem siparişi verdim bir aksilik olmazsa yarın elime geçer...
-
Bu silahı tercih ediş nedenlerimden biride ileride kapasitesi yüksek sarjör uydurabilme şansımın olabileceğini düşünmem siparişi verdim bir aksilik olmazsa yarın elime geçer...
eline geçtikten sonra izlenimlerini bekliyorum. eğer memnun kalırsan bende bitane almayı düşünüyorum
-
formdaşlarımı uyarmak isterim yukarıdaki fiyat tuzlu
ben 864 ytl ye gördüm, H da -
Bu tüfekle daha önceki mesajlarımdan birinde ekledigim fotoda ki tipde eski silahlarda kullanılan klasik görünümlü dürbünlerden kullanmayı düsünüyorum ,ancak nereden bulabileceğim hakkında bilgim yok dürbün ayağını vida ile tutturacağım yardımcı olursanız memnun olurum...
-
tüfeği balıkesirde bir bayii getirtiyor... 1000 ytl peşin diyor. bence pahalı...
-
Tüfek bugun geldi fazla fişek atamadım ancak ilk izlenimim atışlar çok güçlü,isabet çok iyi,tüfek işçiliği beklediğimden iyi...
-
Atış yaptıktan sonra mekanizma kolunu geriye çekip boş çıkınca, çıkan boş fişek yere düşmeden 2.yi atış yatağına sürebiliyormusun?
Bu tip silahlarda önemli bir noktadır bu. -
Atış yaptıktan sonra mekanizma kolunu geriye çekip boş çıkınca, çıkan boş fişek yere düşmeden 2.yi atış yatağına sürebiliyormusun?
Bu tip silahlarda önemli bir noktadır bu.İlk denediğim bu oldu biraz alıştırma yaparsam yapabilirim sanıyorum tüfek açısından herhangi bir engel yok yani sıkışma olmadı...
-
bolt action tüfek herhalde markası derya idi 36 cal. 220 ytl. dediler bilginize
Bahsettiğiniz silahın markası delta ancak çok kalitesiz duruyor gerek çeliği gerek işçiliği ile kıyaslanamayacak bir silah...
-
abi hayırlı olsun yeni silahın, nasıl denemeler fotosu falan yokmu ? kaç atış yaptın kaç m ye attın ?
-
abi hayırlı olsun yeni silahın, nasıl denemeler fotosu falan yokmu ? kaç atış yaptın kaç m ye attın ?
serdarım,kardeşim ; aradım seni ama açmadın pazartesi alacam ruhsatı o yuzden daha önce gittiğimiz çöplüğün orda bes atış yaptım remington hollow pointle karşı tepede nişan aldıgım noktada toz kalkınca heyecanlandım, yalnız oluncada foto filan yok işte yaparız bi action eski bir avcı olarak senin puanlaman önemli bu silahı...
-