Beni de haberdar edin lütfen cepten buluşursanız Bu aralar işler yoğun foruma pek giremiyorum
Aman sakın beni çağırmayın, siz gidin öyle başbaşa atın
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Beni de haberdar edin lütfen cepten buluşursanız Bu aralar işler yoğun foruma pek giremiyorum
serdarım makina arabada ekibi toplayalım hep beraber...
serdarım makina arabada ekibi toplayalım hep beraber...
bana uyar, toplayalım
Niye be gözüm
hani zaten aramıyosunuzya o bakımdan rahat olun diyorum
pazar ya da pazartesi,kısmetse bulusabiliriz bana uyar...
Abi valla ben en son serdarla gittim sizle buluştuktan sonra bi kere Pazartesi uyar bana
bana her gün her saat uyar
Ben 38,5 derece ateşle yatmaktayım. Pazartesi ayaklanabilirsem gelirim arkadaşlar.. Haber veririm sizlere
Ben 38,5 derece ateşle yatmaktayım. Pazartesi ayaklanabilirsem gelirim arkadaşlar.. Haber veririm sizlere
Geçmiş olsun,bende grip aşısı olmama rağmen 2 hafta çektim,bu aralar herkes hasta...
bana her gün her saat uyar
Serdar pazarda uyar dersen pek inanmam ne de olsa evlisin artık
Eyvsllsh Hocsm
ya siz dabancadan tüfenkten haber verin bana uyar, uymasada uydururuz. Bu arada uğur çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Sağol serdarcıımmm. Siz beni unutun bence 2-3 günden önce toparlanamam gibi İşe de gidemedim bugün
Bu konuyu hortlatma zamanı geldi özelden bana ulaşan arkadaşlar tüfekten bulamadıklarını söylüyorlar,bende alırken çok ugrasmıştım adeta içime doğmuştu devamının gelmeyeceği ve piyasa fiyatından 200 lira fazlasına razı olmuştum nitekim verdikleri tarihin üzerinden 6 ay kadar oldu hala getirmediler,krizinde etkisi oldu sanırım.
Aramızda bu silahı satan bayii bilen varsa burada paylaşabilir,bir ara lamek(kemal) bir bayii de bulduğunu söylemişti...
Rasgele av bayiine az sayıda gelecekmiş şimdiden ayırtır.
Bu tüfek yivli mi acaba,hangi ülkenin malı?