Ben daha önce söylediğim gibi katılamayacağım, katılabilecekler için başlık açıyorum.
hadi gününe saatine yerine siz karar verin :
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Ben daha önce söylediğim gibi katılamayacağım, katılabilecekler için başlık açıyorum.
hadi gününe saatine yerine siz karar verin :
bu sefer 7 eylül olsun bende gelebileyim
Bu hafta kimseden ses çıkmadı, benim de arabayı servisten alıp alamama bakıyor gelebilmem. O yüzden başlık açmadım. Tabii biri alırsa beni orası ayrı =) Mesela bugün serdarı gördüm bizim evin önünden geçip gitti 4-5 gibi Naaber Abi
Volkan senin ayaklarla bipod da bende kaldı yahu, onları veriim sana bi ara
Eee arkadaşlar kimler geliyor? Nerede ne zaman buluşalım?
İncekte bomboş araziler var, ama ağaç yok Alternatif olarak belirtiim dedim. Yoksa arabam olmamasıyla ya da bana yakın olmasıyla alakası yok
Bana her iki gün de uyar. Sahurdan sonra gidelim. Malum Ramazan, sıcaklara kalmayalım
Sabahlamam gerekecek o zaman, çünkü yatarsam hiç kalkamam
malesef bu hafta katılamıyorum, arkadaşlar izine ayrıldı hafta sonu çalışmak zorundayım
Bana her yer uyar (incek de uyar) ama incekte pompa ya da tüp lazım olur. Siz organizasyonu yapın bakarım duruma.
Abi senin dışında bi Rıfat abi geliyorum demiş. Bi de tanışma kısmında yeni üye olan arkadaşlar bi gelmek isterim demiş. Benim araba netlik kazanmadığı için bi şey söyleyemiyorum
Buluşma olursa büyük ihtimalle ben de katılırım.
Abi senin dışında bi Rıfat abi geliyorum demiş. Bi de tanışma kısmında yeni üye olan arkadaşlar bi gelmek isterim demiş. Benim araba netlik kazanmadığı için bi şey söyleyemiyorum
pazar günü yaparsanız Volkan'da gelecek.
Arabayı yarın verirlerse zaten ben de gelemem Cumartesi, yarın vermezlerse Pazar da gelemem.
Ama Pazar olsa daha iyi gibi
Pazar olsun o zaman
malesef bu hafta katılamıyorum, arkadaşlar izine ayrıldı hafta sonu çalışmak zorundayım
yoksa Skyplume piknikmi ayarlamış yine???
yok abi bu sefer piknik falan ayarlanmadı malum Ramazan arkadaşlar izinde yerlerine ben bakıcam
pazar günü kaçta buluşuruz?
Uğur seni ben alırım istersen numaram profilde var ararsın
Ben Pazar günü 12-1 Arası Çamlığa cıkmayı düşünüyorum....Piknikcilerden boş kalan neresi olursa oaraya yerleşirim....
Volkan sen nerede oturuyorsun? Taa buralara kadar gelme boşuna Zaten pazar olursa sorun yok yarın alıyorum arabayı
Hatta pazar öğlen saatlerinde olursa kesin gelirim
Anlaşılam Pazar günü buluşuluyor Kimler ne zaman gelebilir arkadaşlar? Ben de öğlen saatlerinde ya da öğleden sonra buluşalım derim iftara kadar
pazar günü her saat uyar bana