bizde geliriz.pazar günü hangi çamlık da olursunuz.saat 10 da ben ve emporto çamlıkda oluruz.
6-7 Eylül Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ilkine bakarsınız yoksak 2.ye gidersiniz, ama bence ramazan olduğu için boş olur.
-
O zaman bende saat 10 gibi gelirim. Öğleden sonra kafa dumanlanıyor, sakatlık çıkarmayalım
-
bir aksilik olmazsa saat 10 da bende gelirim
-
Arkadaşlar saat kaça kadar kalırsınız? 10'a yetişemeyebilirim ben :(( Bi de Erdem abi gelmiyorsa ben de sadece Goktuğ'un telefonu var. Dağılırsanız cebi yazarsanız sevinirim Kalkınca bi buraya bakar ona göre çıkar gelirim ben de Dünya kadar yolu boşuna tepmiim
-
Haydaa kimseden ses yok Hadi hayırlısı
-
Gittik geldik, yine katılım çoktu ama ramazanda pek tadı olmuyor.
-
İçişleri Bakanının uyarısıyla okul alışverişine çıktık. Demek ki neymiş okul alışverişi > atış buluşması
-
eee foto falan yokmu. Ne yaptınız ne ettiniz anlatınsana yahu
-
serdar anlatılmaz yaşanır diye bir laf varya kesinlikle ankara team için söylenmiş. bence benim müdürle senin patronu tanıştırıp ikisini beraber vuralım toptan temizlik
-
Valla Volkan bu patron müdür kısmı itlaf etmeyle bitmez. Biri gider biri gelir olana gene bize olur
-
istediği kadar gelsinler emportonun makine bence sınır tanımaz bize sadece bir tane şarjör dizecek adam lazım. sonra wikipedia da seri katil tanımı değişir örnek olarakta biz
''yüzyılın en acımasız seri katilleri Serdar Havsut ve Volkan Ertekin'' -
Alper bayaa resim çekti aslında neredeler hani
Bu arada evet ramazan + rüzgar faktörü biraz etkli oldu
Yine güzel bir bululmaydı. Benim pelletler bitti gitti, ne ara attım anlamadım
Bu arada Volkan dönem başlayınca benim de cumartesiler yalan olacak ben de katiliim size
-
fotolar nerde hani?
-
İnşallah fotolar gelecek. güzel bir gündü 60-70 mt den ağaca asılı soda şişesini patlattım.dürbün ayarlayayım dedik rüzgar elvermedi.Bu arada Şok!! Şok!! Flaş!! Flaş!! Olay!! Olay!! Osman abinin şekerleme görüntüleride az sonraaa...
-
Silahları topladıktan sonra oldu farkındayım,Bakalım uyurken ne haldeyiz....Ramazan geldi böyle oldu...Güneşte Uyutacak kadar Vurmuştu kafamıza
-
İnşallah fotolar gelecek. güzel bir gündü 60-70 mt den ağaca asılı soda şişesini patlattım.dürbün ayarlayayım dedik rüzgar elvermedi.Bu arada Şok!! Şok!! Flaş!! Flaş!! Olay!! Olay!! Osman abinin şekerleme görüntüleride az sonraaa...
Ne kadar aaazzzzz sonraaaa??
-
Bu arada Kamuran,Erdem,Mataracı ve Serdar Yok yazıldınız....Haberiniz olsun...Yeni dönemde notlarınızı etkileyebilir devamsızlık yapmayın.....
-
Osman Abi,
Malum okul alışverişine çıkmıştık ondan gelemedim. Ama havalar böyle sıcak devam ederse Ramazan'da gitmek hiç akıl kârı değil gibime geliyor.
-
Rıfat haklısın,İnsan etkileniyor Sigara çay serbest olsa kolay olacakta ne yazıkki onlarda YASAK ......
-