o-ringleri silikon gresiyle yağlıyoruz, ayrıca yüksek hava basıncı ile çalışan yerlerde silikon gres kullanmamızın şart olduğunu hatırlatmak istedim. (Yeşil gres değil tabii ki, bu iş için özel gresler var )
O-Ring'siz Gladiatör Şarjörü ve SES
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Zaten Mustafa Abiden aldığım slikon gresi kullandım
-
Şimdi fark ettim, YataGun a da bu O Ring i ilave etmediğimi, yarın ilave etmiş olurum.
Hazır elin deymişken dampalarıda aradan çıkartsan Mustafa Amca . Şu aralar herkes patriot satmaya başladı ben inatla şu dampayla güzel güzel kullansam tüfeğimi .
-
evet valla iyi olur patriotu dürbnlü kullanamadım hala garibimi çok eziyet çektirdim ödüllendiriyim diyorum bildiğim kadarıyla ambalajlama safhasındaydılar ben ambalaj falan istemiyorum gazeteye sarın yeter
-
keçe ile atışda sorun olabilir bazen çok ses yapıyor revolution u bile tanıyamıyorum.
-
O ringi kontrol ettim yerli yerinde duruyor. Sökmeden yağladım da yumusak bi cubukla. Bolt da yerli yeri ndeydi. Peki bu ses niye çıktı yaw?
Bi de ateş ederken kurulum kolunun yanlarından bir miktar hava çıkması normal mi? Boş atışta yapıyor bunu. Yanılmıyorsam pellet varken de yapıyor. Ondan mı acaba dedim ses. Bi de o-ring'deki lastiği sökünce tam gümbürdedi herhalde dedim.
Bu hava olayı normal mi peki??
Bi de normal pellet ile deniicem bi ara Göktuğ. Ama keçe konusunda haklısın
-
namlu agzından ,şarjor yanından hava kaçağı geliyorsa problem namlu oringi yerinde yoktur ,yada hasar aldı iş görmüyor .bence problem ikisinden biri .kaçak demek güç kaybı demek ,hava ziyanlığı demektir.oringi değiştirmenizi öneririm .saygılarımla
-
Çok teşekkür ederim
O-Ring yerinde ama hasar gördü sanırım... Normalde az da olsa hava çıkmaması gerekşyor değil mi? -
evet hava kaçağı olmaması gerekiyor .kolaylıklar dilerim
-
- Resmi Gönderi
Abartılı olmamak şartı ile eser miktarda kava kaçağı yaşanabilir, çünkü arada güç ayar sistemi var ve buradaki izolasyon pellet itici sistemin namlu içine girdiği yerdeki O Ring yataklaması gibi değil.
-
- Resmi Gönderi
Ayrıca Gladiator ün güç ayar sistemi, ekstra bir işleme gerek kalmaksızın Revolution a uyarlanabilir,
-
Ayar değişikliği yapınca bir kaç atış kaçak olup durur mu peki? Çünkü ayarı değiştirmiştim o kaçak olduğunda sonrasında sanırım kaçak olmadı
-
- Resmi Gönderi
Ayar değişikliği yapınca bir kaç atış kaçak olup durur mu peki? Çünkü ayarı değiştirmiştim o kaçak olduğunda sonrasında sanırım kaçak olmadı
Olabilir çünkü ayar değişikliği yaptığınızda O Ring yatay çalıştığı için esner, ama tek atış yaptığınızda yatağa oturur.
-
Teşekkürler Mustafa Bey
-