benim dürbünde bu hafta yetişmez ama haftaya gelir inşallah
13-14 EYLÜL ANKARA TEAM BULUŞMASI
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
nasılolsa her ikisinede yetişemeyeceksin, niye soruyorsunGaza getirme Erdem Abi, cuma geceden gider kamp kurar sabah karşılarım valla hepinizi
-
T35 im de gelmiştir vatana millete hayırlı olsun, iş yerindeyim açacağım birazdan paketi.
-
hayırlı olsun .
-
Sağol darısı serdarın başına, sanıyorum doğru zamanda sipariş verdik.
-
Murat abi hayırlı olsun , ilk izlenimlerin nedir dürbün hakkında ? Benimkinin siparişi bugün netleşti hafataya ancak yetişir heralde
-
Gözün adın Murat Abi. Serdarcıım sna da hayırlı olsun
-
teşekkür ederim Uğur ama daha elime geçmedi bi hafta nasıl geçer şimdi bilmiyorum.
-
Resimleri galeriye ekleyeceğim, daha taze taze taktım tüfeğin üzerine ilk izlenim çok iyi olduğu , atış yapmadan birşey söylemek zor ama kalite fışkırıyor desem yeridir
-
teşekkür ederim Uğur ama daha elime geçmedi bi hafta nasıl geçer şimdi bilmiyorum.
Serdar hayırlı olsun. sen ne siparişledin? merak ettim.
-
valla Erdem abi çok düşündüm taşındım en sonunda kararımı verdim Bushnell Elite 4200 6-24x50 Tactical Rifle Scope.
Bi aksilik çıkmazsa haftaya burda olur.
-
valla Erdem abi çok düşündüm taşındım en sonunda kararımı verdim Bushnell Elite 4200 6-24x50 Tactical Rifle Scope.
Bi aksilik çıkmazsa haftaya burda olur.
hayırlı olsun, AnkaraTeam'de Bushnell eksikti, oda oluyor.
-
Çeşit çoğalıyor, bushnell de göreceğiz desenize. Hayırlı olsun.
-
saolun abi daha iyileri sizlerin olsun
-
Murat Abi valla harika olmuş ve acaip şık durmuş. Cidden kalite fışkırıyor ve her kuruşuna değdiği belli. İyi günlerde kullan inşallah
-
merhaba Ankarada buluşmaları nerde yapıyorsunuz acaba birde gelmek için silahımızın olması gibi bi şart var mı eğer yoksa sizden bişeyler öğrenmek ve tavsiye almak için gelebilrim
-
Buluşmalarımız Mühye'de bulunan paintsiign paintball sahasının yakınında bulunan çamlıkta gerçekleşiyor. Gelmek için silah sahibi olmana gerek yok. Orada değişik tüfekleri ve tabancaları deneyebilirsin
Forumu aratırsan buluşma yerinin krokisi de olacaktı -
evet krokiden baktım şehrin baya dışında kalıyomuş ya herkes arabasıyla mı gidiyor acaba oraya toplu taşıma aracıyla giden veya oraya giden toplu taşıma aracı hakkında bilgisi olan var mı acaba bende bi an cebecideki çamlık sanıp çok sevinmiştim ya
-
Ben arabasız gelen görmedim. Bi de zaten paintsign'dan sonra bayaa bir toprak yolda tırmanıyorsun. Gerçi o yolu çıka ine yakında araba kalmiycak ua neyse Toplu taşımayla paintsign'a kadar bile gelsen sonrasında buluşmaya gelenlerle çıkman lazım yukarı.
-
Oğuz'la ulaşım sorununu halledebilirsek gelmeyi düşünüyoruz. Buluşmalarınız kaç saat sürüyor?
-