Bu seferde ben açayım başlığı uzun bir aradan sonra...
13-14 EYLÜL ANKARA TEAM BULUŞMASI
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bi de fikir beyan et abi 13 mü uyar 14 mü? Saat kaç uyar mesela?
Bana 13-14 farketmez ama mümkün olduğunca geç olsun lütfen
-
- Resmi Gönderi
Bi de fikir beyan et abi 13 mü uyar 14 mü? Saat kaç uyar mesela?
Bana 13-14 farketmez ama mümkün olduğunca geç olsun lütfen
Uykucu Uğur, evlenipte beşik sallamaya başlayınca nasıl uyanılırmış öğreneceksin.
-
Beni de en çok korkutan şey o valla Mustafa Abi =)) Hadi gece nöbetini ben tutarım da sabah uyiim bari; iş bölümü şart
-
13 olsun o zaman.
-
Bana uyar abi de 13'ünde Volkan çalıştığı için gelemiyor
-
Çalışma sezonum başladığı için malesef ben de katılamayacağım. Hepinize iyi eğlenceler.
-
ben 13 sabah 06.17 de 1 veya 2 Çamlıkta olurum, parmağım feci kaşınıyo...
-
Erdem Abi neden 6 ya da 6.15 değil de 6.17?
-
bi aksilik olmazsa ölmezde sağ kalırsak, bende gelebilirim.
-
Gelin şunu 05:17 yapalım.
-
O kadar erken olacaksa 4 gibi falan olsun bari sabahlayıp direkt gelirim ben de
-
Ben de gelmeye çalışayım, yeni oyuncağımı denemem gerek
Gladiator DA + Falcon T35 Premier Yarın ikisi de elimde olur.
-
A A Aaaaaa... Ne ara aldın yaw? Sen de mi FX'lendin Murat Abi? :)) Hadi hayırlı olsun yaw iyi günlerde kullan
-
bu falkon t 35 Premier 35x56 yani sabit zoom çok fazla değilmi -
bu falkon t 35 Premier 35x56 yani sabit zoom çok fazla değilmifazla mal (zoom) göz çıkarmaz, bu dürbünü bende almayı çok düşündüm, güzel kaliteli bir dürbün.
hedef atışı ve FT yarışmalarında kullanılıyor, bu nedenle zoomun fazla olması hem hedefi daha büyük görebilmek hemde dar alan derinliği (field of depth) sayesinde mesafe ölçmeyi kolaylaştırıyor. -
Erdem Abi neden 6 ya da 6.15 değil de 6.17?
nasılolsa her ikisinede yetişemeyeceksin, niye soruyorsun
-
oooo hadi hayırlı oolsun Murat abi senin koleksiyon genişliyo maşallah, bu arada Ankara Team artık FX Team olarak değişecek galiba
-
- Resmi Gönderi
Yüksek yaklaştırmalı dürbünlerin bence en önemli özelliği, " Eğitmen " olmaları !
Yani az büyültme yada büyültmesiz nişan almada konsantrasyonumuzun ne kadar kötü olduunu farkedemeyiz, oysa yüksek büyültmeli dürbünlerle heleki 24 x ve üzeri dürbünlerle 100 metredeki hedefte gurup yaparken ne kadar fazla namluyu salladığımızı görebilmekteyiz, bu da bize sürekli çalışmamız halinde zamanla çok daha başarılı konsantrasyon sağlayabilmemizi, dolayısıyla çok daha başarılı guruplar yapabilmemizi sağlıyor.
-
Fazla zoom doğru mesafe tahmini yapabilmek için gerekli birşey. Kağıt delmek için güzel olacağını düşünüyorum. Netlikte de yabancı field target çiler 10-50x60 Diamond Nikko kadar net diyorlar. Deneyip göreceğiz. Aslında Targetmasterlarda da gözüm vardı ama yandan parallax değildi. T40 ve T50 yi de sordum 2 seneye anca çıkacak dediler.
-