Valla harika olur. Arabanın her yerinden ses gelmeye başliycak yoksa oraya in çık
13-14 EYLÜL ANKARA TEAM BULUŞMASI
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
aslında mekandan çok buluşma günü sıkıntı oluyor bana. bide pazarları buluşma olsa süper olurdu
-
Bi de öğleden sonra olsa
-
yav sevgili arkadaşlar sayın abilerim.sizden nefret ediyorum.yerinizde olmak için neler vermezdim o gün.yav bu buluşmalara bizde gelsek.mangal falan yapsak ,sonrada kudurmuş gibi ateş etmekten bi'tab düşüp bi köşede uyusak olmazmı?şu benim amele mod 125 i alıp koşa koşa gelirim vallaa.izinsiz geleni dövmüyonuz demi.
-
yav sevgili arkadaşlar sayın abilerim.sizden nefret ediyorum.yerinizde olmak için neler vermezdim o gün.yav bu buluşmalara bizde gelsek.mangal falan yapsak ,sonrada kudurmuş gibi ateş etmekten bi'tab düşüp bi köşede uyusak olmazmı?şu benim amele mod 125 i alıp koşa koşa gelirim vallaa.izinsiz geleni dövmüyonuz demi.
severizde döverizde sen gel yeterki.
-
Yaw biz cidden neden hep sabahın körü buluşluyoruz? Rüzgar yüzünden mi?
-
- Resmi Gönderi
Yaw biz cidden neden hep sabahın körü buluşluyoruz? Rüzgar yüzünden mi?
Sensiz atış yapmak için
-
Sensiz atış yapmak için
-
Uğur yok öyle değil, bize o saatler uyuyor, ayrıca dediğin gibi rüzgar olmuyor ve serin oluyor. Bu arada bakıyorum senin gece 2de 4de mesajların oluyor forumda, erken yat erken kalk, gelebilirsin buluşmalara, veya 4e kadar yatmadıysan yatmadan gel
-
Evet işte Erdem Abi benim de sorunum o Gece 10'da da yatsam sabah erken kalkamıyorum Bu cumartesi gün içinde işim olmasa sabahlayıp gelecektim ama
-
sideprensi Kadir abinin yeni rakibi Ejlover Uğur
-
Tanımadığım için bi şey diyemiyorum
-