Bana hediye edilen mod 135

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bana buluşmada hediye edilen mod 135 ile dün denemeler yaptım.Derslerim çok yoğun olduğu için resim çekemiyorum gerçekten çok üzgünüm.Kusura bakmayın böyle kuru yazı ile olmuyor.Tüfeği denemeden önce kemeraltı'na inmiştim.Orda silahçıları dolaşırken Webley longbow,patriot,xocet.Hatsan 125 135 140 silahlarının hepsini kullandım.Patriot hoşuma gitti.125 in kardeşi gibi. ^^ Dikattimi çeken ise oradaki tüfekler ile bana hediye edilen tüfek arasındaki belirgin kalite ve namlu farkı.Silahların içinden tangur tungur sesler geliyor.Benim mod 135in namlusunu temizleyim pellet geçirdim.Saçmaların kenarlarındaki izler çok simetrik ve mükemmel derinlikleri yönleri herşeyi eşit.Ayrıca bana hediye edilen tüfeğin kurması da bariz şekilde kolay.Sanırım ben 135 e fazla şans tanımamışım.Gerçekten hatsan'da şans dediğiniz doğru olmalı...

• Resmi Gönderi

+1

Demekki sen de şanslılardansın. :)

• resimdeki ateşli silah mı ?=
    birde cok kısa gibi

Hatsan Mod 135 0.22 cal
    Crosman 2100
    Tekirdağ Merkez

• evet atesli silah
    ya mod 135 i seviom aslında ama nası desem biraz takoz gibi gucunu kaybetmeyecek sekılde kısaltılıp modifiye edılse tam ıstegım gıbı olur

• kısalan kurma kolu için iç içe geçen kurulma sırasında uzayabilen sağlam bişey yapılırsa + üstüne kırmızı lazer de oldumu dürbüne gerek olmadan şahane iş yapar iyi fikir denene bilir :thumbup:

• Resmi Gönderi

kısalan kurma kolu için iç içe geçen kurulma sırasında uzayabilen sağlam bişey yapılırsa + üstüne kırmızı lazer de oldumu dürbüne gerek olmadan şahane iş yapar iyi fikir denene bilir :thumbup:

Ve bu işide Termopl seve seve yapar ve güzel de yapar. ;)

• kısalan kurma kolu için iç içe geçen kurulma sırasında uzayabilen sağlam bişey yapılırsa + üstüne kırmızı lazer de oldumu dürbüne gerek olmadan şahane iş yapar iyi fikir denene bilir :thumbup:

İlker abi ben sana bilgi sunayım, :D gece gece uğraştım biraz, ben bu silahı çok seviyorum. :D :D

İlk önce bu işi MOD.135'in XRD versiyonu ile yapman gerekiyor, çünkü sustur ucuyu çıkarıp daha kısa olmasını sağlamak kolay. :D

Sustu rucu çıkarılmış şekilde toplam boy 106 cm.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Kundak çıkarılmış halde ise 72 cm oluyor, yani çok fazla küçültemiyoruz. :D

Sustu rucu çıkarılmış durumda, namlunun ucu.

Dürbün yerine Red Dot kullanıldımı süper olur. :D

Susturucusuz olarak namlunun görünen uzunluğu 20 cm, yiv-set başlangıç ve bitiş olarak toplam namlu uzunluğu 31 cm. Sanırım kesin emin olmamakla beraber normal bir MOD.135'ten daha kısa namlusu var yiv-set başlangıç ve bitiş olarak, bu biraz da avantaj sayılır lock-time süresi için, hem fazla tepen bir silah olduğu için.

Ayrıca aklıma geldi ve plastik bir su borusundan namluya uzatma yaparak nasıl görünecek diye baktım fenada olmadı hani ama metalini yaptırmak lazım bunun. :D

Silahın toplam uzunluğu 130 cm oldu. :D :D

Ben gece gece dedim de sabah olmuş. :S

• İmkansız desem abartmış mı olurum acaba.

Bu resimdeki tüfek herhalde 50 cm civarında

125-135in sadece piston ve yay bölümü 50 cm civarında

FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png