Hayırlı olsun. Fx ler bitmeden bende almak isterdim. Hanım izin vermiyor
Bende FX Gladiator aldım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun Murat, iyi günlerde kullanmanı dilerim.
Hayırlı olsun. Fx ler bitmeden bende almak isterdim. Hanım izin vermiyor
FX'i hanıma almayı dene, hediye olarak. Belki arada sırada kullanmana izin verir. -
Benimki Hanımın hediyesi desem sanırım inanmazsınız.
Kasım sonunda 2. oğlumuzu doğuracak, ben de tabii olarak ona doğum hediyesi alacağım, 22 ayar altın sever, kaz gelecek yerden tavuğu esirgemedi yani
-
Benimki Hanımın hediyesi desem sanırım inanmazsınız.
İdeal eş denen budur sanırsam.
-
Hayırlı olsun ALLAh bizede nasip eder inş. Kazasız belasiz kullanman dileğiyle. Gladiatoru duyunca içim eriyor
-
hayırlı uğurlu olsun murat kardeş. Allah kaza bela vermesin
-
Kazasıs belasız kullanmak nasip olur inşallah.Fx alan arkadaşlar,yorumlarınızı bizlerden esirgemeyin lütfen.Tekrar hayırlı olsun.
-
Murat hayırlı olsun,Kazasız belasız Sağlıkla kullanmak nasip olsun.....Ramazanda aldığına göre FX lerin Hocasımı oldu simdi senin Gladyator
Valla öyle bi durum varsa bayramda ben benimkini el öptürmeye götürür harçlığını isterim o zaman pellet olarakBenimki Hanımın hediyesi desem sanırım inanmazsınız.
Kasım sonunda 2. oğlumuzu doğuracak, ben de tabii olarak ona doğum hediyesi alacağım, 22 ayar altın sever, kaz gelecek yerden tavuğu esirgemedi yani
Aaa Allah analı babalı büyütsün Murat Abi. Çocuğun şimdiden bir FX'i oldu Gerçi o büyüyünce bu ne yaa der ama -
hayırlı olsun gülegüle kulllanmak nasip olur işallah
-
Hayırlı olsun, güle güle kullan Murat abi..
-
iyi dilekleriniz için hepinize tekrar teşekkür ederim. diğer tüfeklerimden sonra üzerinde 1kg lık dürbünle bile tüy gibi geldi bana
-
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.
-
Murat bey, yeni silahınız hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız atışlar dilerim,
Ayrıca yeni bebek için de sağlıkla sıhhatle,dünyaya gelmesini ve ilk önce
Ailesine sonra milletine hayırlı bir evlat olmasını temenni ederim,selam ve saygılar.. -
ona doğum hediyesi alacağım, 22 ayar altın sever, kaz gelecek yerden tavuğu esirgemedi yani
Hayırlı olsun abi de senin fx de zaten .22 ayar değil mi zaten,işte bu olsun hediye.
Ayrıca.ALLAH analı babalı büyütsün inşallah
-
Hayırlı olsun abi de senin fx de zaten .22 ayar değil mi zaten,işte bu olsun hediye.
Ayrıca.ALLAH analı babalı büyütsün inşallah
Harika yawww
-
kamuran kardeş seninki de hayırlı olsun. Darısı başımıza bakalım
-