Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
destekli ya da yatarak yaptığımız atışlara göre daha zor bir atış pozisyonu olmasına rağmen oldukça güzel bir grupman olmuş...mühimmata ve grupmana bakılırsa yeni oyuncağınızla bu grupmanı yapmışsınız kutlarım bu arada tüfeğiniz hayırlı olsun...bu arada her hafta yaptığınız buluşmaları ve yaptığınız çalışmaları keyifle izliyoruz inşallah marmara team olarak bizde daha sık toplanıp size yetişiriz
Evet silah galadiator, atış düşük güçle yapıldı, dürbün t35 , pellet fx 5.52 . Namlu tutucu olmadan belki biraz daha iyi olabilir. Daha bugün bismillah deyip sabahın ilk ışıklarıyla attık bunu ( rüzgar çıkmadan atalım diye) sonradan da yoruldum daha uzak mesafelere de attık ama rüzgar ve atıcı yorgunluğu, oruç etkiledi. Daha geniş bir zamanda daha ciddi atış yaparım. Hatta namluyu bile temizlemedim, bir temizleme pelleti sıkıp gazladım ... sabredemedim o kadar 2 gündür hafta sonunu bekliyorum