yazık yaa.yapmayın böyle şeyler.ne gerek var ki?düzeldi mi sanki şimdi?
İstediğim dürbünü buldum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bence gayet güzel dümdüz olmuş
-
Grupman iyi gozukuyor kac metreden yaptiniz
-
- Resmi Gönderi
O zaman buna yüksekliği ayarlanabilen tek parça ayak diyeceğiz... Doğrumudur?
Evet doğru
-
Engin,
Seçtiğin dürbün gayet güzel. 12 X ile 200 deki şişeleri görebilirsin (benim dürün de 4-12 X)
Seçmiş olduğun dürünü ben ilk olarak RWS Magnum videosunda görmüştüm.
Yanlız esas olan soru şu olmanı . Bu dürbünü nereden alacaksın ?
-
Tecrübeli kişilerden yardım alacağım...
Olmazsa 16x taskolara mı yönelsek.Ben biraz daha bekliyeyim.
Ama hala önerilerinizi bekliyorum. -
Engin bu dürbün sana ne kadara malolacak?
-
Gümrüğe takılmadan gelebilirse 200 ytl üzeri diye düşünüyorum.
-
Amerika'dan dışarıya dürbün ihracı yasak, hatta ülke içinde adrese de yollamıyorlar, customer pickup (mağazadan alma) istiyorlar, ayrıca nakit ödeme de yok, yabancı kredi kartı kabul etmiyorlar. Sana kolay gelsin diyorum bu durumda.
-
Gümrüğe takılmadan gelebilirse 200 ytl üzeri diye düşünüyorum.
Engin,
USA dan bize dürbün zor yollarlar. 200 YTL olursada, gümrükte takılır.
Benden söylemesi...
1 nusübet, 1000 nasihattan iyidir
-
Valla ben geçen hafta siparişimi verdim Bushnell Elite 4200 6-24x50 tactical mildot inşallah sıkıntı yaşamadan gelir, yoksa dünyanın parası çöpe gidecek.
-
En kötü emniyetten yazı alır biraz uğraşırsın Vali, patlayıcı büro amirliği , içişleri bakanı imzalı güzel bir ithalat belgen olur. İthalatçı olarak kayıtlara geçersin. Biraz konşimento parası biraz TSE 'den uygunluk yazısı falan yuvarlanır gidersin.
1 Müsibet 1000 Nasihatten iyidir
İnşallah takılmaz ama ısmarlamadan bir sorsaydın bize. Şimdi ramazan , bayram öncesi olduğundan gümrük 300 euro'ya kadar karışmıyor... ammaa üzerinde Rifle Scope yazıyorsa ve Fed-EX , gibi özel bir firma ile geliyorsa yakında gümrükte malınız var yazısını alırsın.
İşte o zaman dürbüne nasıl kıydın derken ne zorluklarla geldiğini anlarsın. O kadar kolay olsaydı ben şu anda 10-50x60 Nikko Diamond Sportsman'i almış olurdum.
Haa ben T35 i nasıl aldım, 5 günde geldi elime, pazarlık ettim, ikinci el spor aksesuarı yazdırdım, değerini 40 pound yazdırdım... okuyup üfledim , ramazanda sipariş verdim ... normal postayla istedim vs.
-
Yakında Serdar'dan Bushnell Elite dürbün üzerine grupman çalışması da görürüz.
-
Evet artık işin cinlik kısımlarını mutlak öğrenmek gerekli bence bu konu için.
Forumda belkide en çok dürbünü takılanlardan biriyimdir.En son bir tane BSA heba oldu . Daha önce gelenlerde kutu üstüne ''lantern'' yeni el feneri yazdırdım geliyordu.AMa bu kez nasıl olduysa kutu üstünde night vision yazırdu ondan dolayı alamadık.
Çok komık seyler istediler ithalat izni için.Mesela,dürbünün aynısın numunesınden bır tane istediler,bende ''elimde zaten olsa getirtmezdim'' dedim -