Bu videoyu izledikten sonra almayı düşündüğüm otomatik tüfeğin hangisi olmasına karar verirken fazla zorlanmayacağım...Başka bir model bu şartlarda çalışırmı sizce?
Baikal Mp-153-Video
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Baikal mp 153 kullanıyorum ve rahatlıkla bu videonun hiçbirşey ifade etmediğini söyleyebilirim...
Tüfeğin otomatik sistemi çok hızlı en azından şuna kadar çıplak gözle gördüğüm en hızlı otomatik yapan silah diyebilirim.
Bu haftasonu 24gr. dolularda denedim ki çoğu silah 24gr. fişekle otomatik yapmaz.
1 kutu attım banamısın demedi. Benimde çektiğim videolar var, ileride upload edip bu başlık altında paylaşırım.
Aldığımdan beri yeni-eski, hafif-ağır ne tür dolular attıysam 1 kere bile tutukluk veya fişek dikme yapmadı.
Fiyatına göre üst düzeyde verim alınan bir silah,fiyatı yerli markalarla aynı hemen hemen.
Yakıcılığı çok iyi, 2 kutu fişekten sora bile namlunun içi ayna gibiydi. Kullanılan malzeme muazzam.
Rahatça sökülüp temizliği rahat şekilde yapılıyor. Herkes ağır diyor silah için fakat öyle değil normal bir otomatik ağırlığında..
Gaz odası hafif ve ağır dolular için ayarlanabiliyor. Yani 24 gr.'dan 56gr.'a kadar fişek kullanma imkanı yaratıyor.
İşçiliğine kötü derler o kadar da değil.
Şimdilik bu kadar bende 15-20 gün önce aldım bukadarını söyleyebilirim.
[Resim Engellendi: http://img61.imageshack.us/img61/5439/dsc00825ra0.jpg]
[Resim Engellendi: http://img61.imageshack.us/img61/dsc00825ra0.jpg/1/w640.png]
[Resim Engellendi: http://img363.imageshack.us/img363/908/dsc00076el1.jpg]
[Resim Engellendi: http://img363.imageshack.us/img363/dsc00076el1.jpg/1/w640.png]Saygılar,,,
-
Hocam sen de hep muhalefetsin ,bu video nasıl bişi ifade etmiyor,diyelim elinden düştü çamura,tüfek benelli olsa ya da beretta diğer bilinen markalar bu kadar iyi çalışırmı ?
-
Hocam ben göremiyorum video'yu Direkt Youtube adresini verebilir misin?
-
Hocam sen de hep muhalefetsin ,bu video nasıl bişi ifade etmiyor,diğerim elinden düştü çamura tüfek benelli olsa ya da beretta diğer bilinen markalar bu kadar iyi çalışırmı ?
Orda silahın videodakinden daha hızlı otomatik yaptığını kastettim.
1 saniye veya altında bir zamanla 5 atış yaptırıyorum benimkine.. -
-
sentetik kundak tercih edicem ama ahsaba göre pek farketmiyor agırlık sanki...
-
Harika yaw. Zaten beğeniyordum sonrki tüfeğimi bulmuş oldum
Bu arada ne güzel yaa yok harbi takımıymış bezmiş yağmış hiç gerek yok. İki su temizle tamam
-
Güzel tüfekmiş böyle bi tüfek alırsam aklımda olsun
-
eve girmeden bahcede hortumu acar yıkarım kurularım yeter hehe
-
Her yüz atışta bir de önden bi sabunlu su dolu leğene sok çıkar sonra da iki su durula tamamdır
-
bende arkadaşlarımın gazına gelip geçen hafta bi tane ahşap kundak aldım ,açıkçası pişmanım sarsılamz almadığıma .tambir lada araba gibi işinizi en asgarisinden görür o kadar.kalitesiz işçilik zevksiz lik abidesi .uygun fiyata satmayı düşünüyorum
-
İşçilik derken hocam? Ahşap işçiliği mi? Yoksa mekanizmada mı sorun var? İsabetlilik v.s.??
-
AK47 de tipsiz ama çalışıyor namussuz her şartta...
-
metal ve ahşap işçiliği zayıf ,estetik ten yoksun o kadar .isabetliliği ve çalışmasında problem yok .ağırlık dengesi ve ,ağırlığı iyi sorunsuz çalıştığı konusunda çok kişi mutabık aynı AK 47 gibi . bilginize
-
Anlaşılmıştır...Estetik istiyen Benelli...Canavar isteyen Baikal alsın...Tabii arasında baya bir fiyat farkı var...
-
ak47 de tip yok ama ben m16,g3e tercih ederim,domuzun karsısında teklemesin yeter bana...
-
Winchester SX3 COMPOSITE 3.5 de bence çok şık Peki bu tüfeği nasıl bilirsiniz?
-
SX 3 olsada alsak ,malesef ithalatçı getirmiyor bekliyorum gelirse kesin alıcam .
-
Ben 1 yıldır alamadım silah,begeniyorum gelmiyor ya da begendigim sekliyle gelmiyor toz alırkende 1 tane kalmıstı 200 lira fazla para vermeye razı oldum...
-