arkadaşlar ilk günden boş sıktığım için sanırım yayda sorun var ya da tetikte yani namludan kırma ya tüfek namluyu tutup aşşağı doğru getiriyorum tutmuyor direk düz oluor yine.sizce neyden kaynaklanır? ve fabrika tamir süresi max ve min. kaç gündür? tsk ler
kral magnum fabrika tamir süresi?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
maksimum 30 gün , minimum 1 saniye
-
ya lütfen bi ciddi cvp verin
-
arkadaşım açtığın başlığa hitaben cevaplama yapmış,bunda alınacak birşey yok kardeş
soruna gelince pistonu tutan tırnak hasar görmüş olabilir,yay kırılmıştır,yay tutucusu kırılmıştır,biliyorum şimdiki kral ların yay tutucusu halen metal mi yoksa plastikmi şayet plastik ise ve kırılmışsa içeride sıkıştırma yapar,
tamir işlerin e elin yatkın deyilse hiç uğraşma fabrikaya gönder,1 hafta da sürebilir,15 günde sürebilir,en kötü ihtimal 30 gün içersinde size iade etmek zorunda fabrika tüfeği, belkide aynı gün kargo eder gönderirler,şayet meşgul deyilseler -
Sevgili TheNightHawk® abinin verdiği cevap gayet ciddi bir cevaptır. tüfeğini aldığında, kutuyla aldıysan şayet, içinde birde garanti belgesi olması lazımdı. Eğer varsa bir zahmet okuyuver. Eğer yoksa da TÜBİDER, TÜKODER gibi tüketici haklarının korunması için ciddi savaşan dernekler var. onların sitelerinden ve bizzat kendilerinden e-posta veya telefon ile de yardım alabilirsin garanti şartları hakkında. bu bilgilenmen, başına daha sonra da gelebilecek sorunları çözmene de yardımcı olacaktır.
Sana ufak bir bilgi: eğer aynı arıza 3 kere tekrarlarsa garanti süresi içinde, satıcı veya üretici sana ya ürünün yenisini yada parasını vermek zorunda.Sevgiler, saygılar.
-
Kim bilir.?
-
Minimum ne kadar zamanda alırım sorusuna başka ne cavap verilebilir, bir malın tamir süresi 30 iş gününü geçemez, geçerse malın yenisini vermesi gerekir. Aynı arızayı 3 kez tekrarlarsa da yenisini vermeleri gerekir. Neresindendir sorusunun cevabı çok çeşitli olabilir. Kazaya sebebiyet vermemek için fabrikaya göndermeniz yerinde olur. Ayrıca tüfeğe boş atış yaptırmanın da zararlı olduğunu acı da olsa öğrenmiş oldunuz.
-
hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
evet piston tutulmuyordu.sanırım bir abimizin dediği gibi pistonu tutan şey kırıldı.
tübider gibi tüketici haklarıyla ilgili savaş veren dernekleri önerdiğiniz için de ayrı tşk ederim.
sadece minimum 1 sn ye deişti abi bende kafaya alıyor sandım özr.
tşk ler sağolun.ha bu arada adam garanti belgesi vermedi. ney yapmalıyım sizce? ama adam dedi getir bişi olsa garanti biziz.sizce ne yapmalıyım bu aşamada.
tekrar tşk ler değerli dostlar
-
Rica ederim ne demek. Pek kaale alınmadım ama neyse
-
Zaten sizin yaptığınız bariz bir kullanıcı hatası yani adamların buna garanti vericeğini düşünmüyorum. Fark etmezlerse sorun olmaz, zaten ucuz bir parçadır.Aldığınız yere faturasıyla götürün ilgilensinler, admalar garanti biziz demişler ne istiyosunuzki daha bırakın halletsinler.
-
Arkadaş yaptırmış pistonu tutan tırnak kırılmış.
-
pardon görmemişim
-
değerli yorumlarınız için tsk ederim the nighthawk abi sana ayrı tsk ederim sağolun tekrar