Valla kimseden ses çıkmayınca biz de 19:30'a kadar takıldık Süleyman ile
Hocam incek yolunda sağlı sollu boş yerler var havalı atışına müsait. En güzel yer de bana göre beysukent köyü girişi...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Valla kimseden ses çıkmayınca biz de 19:30'a kadar takıldık Süleyman ile
Hocam incek yolunda sağlı sollu boş yerler var havalı atışına müsait. En güzel yer de bana göre beysukent köyü girişi...
bu beysukent köyü tam olarak neresi, ben beysukentte oturuyorum hani şu hacettepe kampüsüne girmeden sağa döndükten sonra yolun sağda kalan kısmı. Bizim burası malum pek köy değil İncek tarafındaki beytepe köyünden mi bahsediyosun acaba
Pardon yaaa
Aynen öyle beytepe köyü
Bugünde tam incek beytepe civarı, arkadaşla tede giderken yolda durup, doğa temalı bozkır bulutlu hava fotoğrafları çekiyorduk. Dönüşte de tüfek hevesi geldi de yanımızda yok diye hevesimiz kursağımızda kalmıştı. Sizi görsek ilaç gibi gelirdi valla
O doğa temalı bozkırın resimlerine iyi bakın çünkü biz o sıralarda o bozkırda atış yapıyoduk
O doğa temalı bozkırın resimlerine iyi bakın çünkü biz o sıralarda o bozkırda atış yapıyoduk
o zaman bahse konu "doğa temalı bozkır" haftasonu da bizleri ağırlayabilir belki. Ufak bir kaçamak için...
Hocam havalı atışı için o kadar uzağa gitmeye gerek yok bence
Yarın buluşma var. Bu taraflardan gelecek olan var mı?
Buluşma sonrasında dönüşte bu civarlarda da toplanabiliriz. Ya da pazar günü için falan önerisi olan var mı?
Evet önerisi olan varsa. Yer alternatifleriyle konuşalım.
Siz yarın geliyor musunuz?
Gelemiyorum. O saatte gelemem bu haftasonu, araba konusu da sıkıntılı. Aslında buluşmaya katılmayı çok istiyorum. Ama alternatif kaçamak buluşmlarıda gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum.
Ben gidebilirsem alırım sizi sorun değil
Evet Çayyolu Sakinleri, haftasonu kimler ne zaman müsait. Yer ve saat önerilerinizi bekliyoruz
Bu hafta sonu maalesef doluyum. Bir türlü ayarlayamadık, hafta içi zaman ayarlamaya çalışıcam öğleden sonrası için, şu tatil zamanımda bile hafta için dahil o kadar fuzuli işlerim çıktı ki Unutmadan bugün alacaatlı tarafında arkadaşla kafaya esti atladık arabaya okla atışa gittik, oldukça dandik bir ok ama alıştıkça legolas gibi dolanmaya başladık bozkırlarda ok işini de tavsiye ederim, pcp'den sonra alıcağım ilk şey kalteli bir türk yayı olur herhalde.
Yay olayına girecektim bi ara. Hatta kursa başlamayı düşündüm ama yeri çok ters olduğu için başlayamamıştım
Peki başka kimse yok mu? Yarın buluşmadan sonra öğlen saatlerinde bu tarafa dönmüş olurum ben. Gelecek olursa hazır tüfek de yanımdayken çıkalım arkadaşlar....
Anlaşıldı yarın da yalan olacak gibi
Geçen hafta sonu yağışlı geçti ve buluşamadık. Konuyu ve başlığı sıcak tutmak adına yazıyorum. Çayyolunda buluşma durumunu tekrar değerlendirelim derim.
Ayrıca hafta sonu olağan Ankarateam buluşmasına beraber gidebilirsek çok mutlu olurum.
Eğer akşam üstüne kadar haber verebilirseniz bugün gelebilirim...
Yalnız haftasonu gelemeyeceğim ben bu hafta..