Başlık benden iştirak sizden..
20 EYLÜL ANKARA TEAM BULUŞMASI
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sen gelmiyor musun Göktuğ?
Kimse yazmadan ben söyliim buluşmalar sabah 6'da PaintSign'ın oradaki Çamlıklarda. Çamlık-1 dolu ise Çamlık-2'de
Bu sefer gelebilirim umarım. Olmadı sabahlayıp geliim -
ben sahuru müteakip o civardayım. bugün Mataracı ile keşif yaptık, ilk Ankara buluşmalarını tertip ettiğimiz yine Mühye tarafında bir yere gideceğiz.
-
Orası neresi peki ERdem Abi? Nasıl bulucaz?
-
ekipmanı tamamlayabilirsem sahurda bende orda olurum
-
Orası neresi peki ERdem Abi? Nasıl bulucaz?
bildik bir yerde buluşur ordan beraber gideriz.
-
Bana uyar, tüp bende, 200 bar hava hazır.
-
bana uymaz ben gene çalışıyorum
ama cumartesi forumda yeni başlık açacam: aa s410 5 metre müdür üzrinde penetrasyon testi -
bana uymaz ben gene çalışıyorum
ama cumartesi forumda yeni başlık açacam: aa s410 5 metre müdür üzrinde penetrasyon testiVolkan mesai kaçta başlıyor? biz sahurda gideceğiz
-
abi sabah 7 de kontak çevirmem lazım yoksa ben geceden gidip sizi beklerim ama malum tonajlı araç tek başına uyku yapıyo
-
Peki Erdem Abi saat kaçta buluşalım o zaman?
-
yarın belirleriz saatini ama saat 05.00-05.30 gibi Mühye'ye inen yokuşun başında buluşulur sanırım.
yolu biraz karışık, gelmek isteyen o saatlerde orada olmalı. hava aydınlanır aydınlanmaz atışlara başlamak lazım, ağaç yok gideceğimiz yerde. -
Peki çamlıklara niye gitmiyoruz? Bi de safir'i de aliim mi? Orası uygun mu?
-
benim durum karışık bir villa tadilatı ve mantolaması var yağmur da yağdı cephe sıkıntıya düşmeden bitirmek lazım.birde oruç olunca vakit çok erken gün bitmez sonra. .gelirim derim gelemem..
-
Peki çamlıklara niye gitmiyoruz? Bi de safir'i de aliim mi? Orası uygun mu?
ateşli sevginizi anlıyorum, ama ateşli yüzünden şahsen sıkıntı yaşamak istemiyorum.
siz ateşli arkadaşlar ayrı buluşma yaparsanız daha iyi olur. -
Gideceğimiz yer ateşli atışına uygun değil. O yüzden getirmemek yerinde olur.
-
malzeme eksiğim var , haber bekliyorum ama büyük ihtimalle yetişmeyecek o yüzden katılamayabilirim.
-
ateşli sevginizi anlıyorum, ama ateşli yüzünden şahsen sıkıntı yaşamak istemiyorum.
siz ateşli arkadaşlar ayrı buluşma yaparsanız daha iyi olur.Sordum sadece gidilecek yeri bilmediğimden. Sorun değil, öyle bi takıntım yok nasıl olsa
-
siz ateşli arkadaşlar ayrı buluşma yaparsanız daha iyi olur.Gideceğimiz yer ateşli atışına uygun değil. O yüzden getirmemek yerinde olur.
Bu düşüncelere bende katılıyorum. o nedenle buluşmaların hiç birinde ateşli getirmiyorum.Kimsenin rahatsız olmasını sıkıntı yaşamasını istemediğimden.Ateşli için poligona gidip atış yapın bence ....MKE nin poligonuna herkezi alıyorlar....
-
Geçen hafta Rıfat Abi buluşmaya yetişir mi diye sorduğu için sordum ben de. Bu kadar tepki alacağımı bilmiyordum. Özür dilerim...
-