Önce Sonra olayı çok iyi olmuş...
Güzel buluşmalarınıza keşke bizde katılabilsek.. Selamlar..
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Önce Sonra olayı çok iyi olmuş...
Güzel buluşmalarınıza keşke bizde katılabilsek.. Selamlar..
VAY BEEE resimler harika olmuş , nazar değmesin .keyifli atışlar dilerim
Kamuran ellerine sağlık, bu arada önce fotoğraflarımızda ne kadar gençmişiz
Güzel buluşma olmuş, harikalar çıkarıyorsunuz.
Bu arada atışları yanyana yaptığımız Kamuran, (ben Gladiatör'de tecrübeliyim ya ) bana ara sıra silahın üstündeki bütün deliklerin ne işe yaradığını sordu
sanıyorum 1 sorusuna doğru cevap verebildim
Bu arada atışları yanyana yaptığımız Kamuran, (ben Gladiatör'de tecrübeliyim ya ) bana ara sıra silahın üstündeki bütün deliklerin ne işe yaradığını sordu
sanıyorum 1 sorusuna doğru cevap verebildim
Namludan pelletin çıktığı delikmi
yine yeniden güzel bir buluşma ile foruma renk ve heyecan kattınız.teşekkürler ve tebrikler.
Namludan pelletin çıktığı delikmi
2 taneymiş
delikmi, ne deliği, ne, neden, niçin, gladı görmediğim için bende merak ettim şimdi ne delikleri var abi tüfeğin üzerinde hararet yapmasın diyemi.neler oluyor.
delikmi, ne deliği, ne, neden, niçin, gladı görmediğim için bende merak ettim şimdi ne delikleri var abi tüfeğin üzerinde hararet yapmasın diyemi.neler oluyor.
e gelseydin bayramda Kerem, görürdün Glad'i, T12'yi, Revo'yu
ah nerde Erdem abi.iş, iş, iş.kışa umarım.
Yahu ben de dikkat ettim de gerçekten önce-sonra resimlerinde genç, heyecenlı - olgun, tecrübeli duruşu var .... Mustafa abi biz klasik Türkler önce aletleri direkt elimize alıp inceleyip anlamaya çalışıyoruz, akşam kullanma klavuzuna bir göz atınca neyin ne olduğunu daha iyi anladım...
Bu hobiyi doyasıya yaşayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...
yaw valla ben acaip keyif aldim bugunku bulusmadan. Durbun ayar tutmasa da cidden cok guzel vakit gecirdim. Zamanla aileye girdigimi daha cok hissetmeye basladim Harika bir bulusmaydi cidden.
Kamuran Abi'ye ayrica resimler icin cok tesekkur ediyorum
yine harika bi buluşmaydı, katılımcı fazla olmasada güzel bi gün geçirdik. T12 Kendini gladyatör lerin arasında biraz yalnız hissetsede çıt çıkarmadı
Bu arada Kamuran abi fotolar için saol ellerine sağlık
Mükemmel bir gün olmuş, Kamuran abi seninde Gladiatör'ün hayırlı olsun.
Mükemmel bir gün olmuş, Kamuran abi seninde Gladiatör'ün hayırlı olsun.
Teşekkür ederim Onur. Dün dürbünle uğraşsam da zevkli bir gün geçirdim..
Kamuran Abi o ayak işinde naaparsan bana da haber verirsen beraber halledelim
Bu arada Serdara da buluşma sonrası Kızılcaşar köyünde beni ve safiri yalnız bırakmadığı için ayrıca teşekkürler
Kamuran ellerine sağlık, bu arada önce fotoğraflarımızda ne kadar gençmişiz
yaylılarla o kadar gençken PCP lerle bu kadar olgunlaşmak veya (yşlnmk) ne kadar güzel değilmi...