Uzun zamandır safir kullanıcısıyım
Silahla oldukça fazla mermi ve zaman harcadım.Artık kafamda bu silahla alakalı pek çok şey netleşti sayılır bunları paylaşmak niyetindeyim
Safiri ilk gördüğümde en etkilendiğim şey silahın M16-M4- Ar15 ailesinin bir replikası olması ve bu silaha basit bir şekilde sahip olabilme şansını ülkemizde yakalamak oldu
M+ ve ailesine karşı o kadar merağım ve sevgim vardıki safiri görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Tabi nasip oldu gittik silahı aldık.Silahın orjinaline olan birebir benzerliği , şıklığı, zerafeti ve inceliği cidden beni etkiledi ilk atışlardaki merminin etkisi ve isabet yüzdesi o kadar harika idiki büyülenmemek elde değil.Tabi bu arada silahın takılması şusu busu umrumda değil zira bir hayal dünyasında geziniyorduk o zamanlar.
Benim silah eski ilk yapılanlardan hemen başladım silahı sup mod manyağı yapmaya
İlk olarak Dürbün laser flash light derken anladımki standart kundakla bu cihazlı ciddi bir şekilde kullanmak mümkün değil Hemen Rıs uyguladım falan filan ancak takılma sorunu ayukka çıkınca sıkıntılı dönemler başladı.Ne varki fabrikanın ilgi ve alakası o kadar iyi idiki hemen silah gitti ve düzeldi geldi.Şu anda standart kundak ve red dotla kullanıyorum ama yakın zamanda gene rıs için faaliyet başlatıcam
İlk olarak planlarım.
1- Silaha yebniden RIS uyguluycam
2- Yeni bir Gas block sistemi deniycem
3- Silahın taşıma kolunu kesip söküleybıl, takıleybıl hale getiricem
Yani kısacası (beni tanıyanlar bilir) tüfeğin içine incir ağacını dikicem
Bu konuda benimle fikir payklaşıcak arkadaşların görüşlerini heycanla bekliyorum