arkadaşalar
Stroeger x20 Ahşap deneyen varmı nasıl malzeme kalitesi namlu kalitesi nasıl attığını vururmu?
Stroeger x20 Ahşap
-
mcyber -
29 Eylül 2008 16:20
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet yakından inceledim kaliteli bir şeye benziyor. Şahsımca tabi x50 side var sitesinde ama Türkiyede yok henüz X50 Fps 1500!!! kib güzel tüfek...
-
tabi x50 daha iyi ancak ülkemizde yok. gelirse muhtemelen fiyatı sentetik olanı 300 ahşap dürbünlü olan 380 filan olur en fazla 400 olur.
ama görünüşü çok hoş. -
sitede bu ürünler yok ama???
-
Dostum en fazla 400 olur demısın ama baska ulkelerde satılıyor ve onlarda x20nın 2 katı fıyatına satılıyor buradada degısmez bence x20nın 2katını hesaplayın işte bende x20 alacam beklemeye degmez
-
x 50 için stoegerle iki kez görüştüm. silahlar dağıtıldı dediler önce ,sonra da pardon daha elimizde bayii lere yollamadık henüz dediler . 10. ayın sonunda komando av dan alabilirsiniz dediler. komando avı kaç kez aramama rağmen hala gelmedi dediler.dağıtım başlamadı dediler. sanırım zor gelecek bu silah . bu kadar bekledik birde fiyatı tuzlu olursa onu alacama o fiyata yakın pcp alırım diye düşünüyorum. 350 -400 arası olursa alabilirim. ama fazla olursa alacamı sanmıyorum.sonuçta kendini ıspatlamamış bi silah, kimse almamış denememiş. ne kadar güvenilir ilk etapta.
-
Stoeger'in fabrikası Dudullu'da , evime de işyerime de çok yakın.İsterseniz bir arayıp sorun eğer silahlar giriş yaptıysa ve fabrikadan satış yapıyorlarsa sizin için 1 adet alıp gönderebilirim hiç sorun olmaz bana.Bu tüfeğe kafayı taktıysanız başka silah alırsanız aklınız hep bunda kalır çünkü.
-
teklifiniz için teşekkür ederim. stoegerde genel müdür hakan beyle görüştüm . kendilerinin satışı olmadığını söyledi dağıtım firmamız komando av ordan alabilirsiniz dedi. biraz daha bekliyelim bakalım nolacak. şimdilik emektar mod 45 le idare ediyoz.
-
Stoegeri tavsiye ederim. Kullanıyorum memnunum. Ama dürbünsüz alın çünkü insan zamanla mildotlu dürbünü ihtiyaç duyuyor.