gebze ve civarında oturan arkadaşlar varmı acaba bir buluşma düzenlesek diyorum
gebzede oturanlar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
-
Hani,Nezaman ,Nerde?
Hemen yarin varim.... -
Bende gebzede yaşıyorum. Katılmak memnuniyet verir. Nerede ve ne zaman düşünüyorusunuz?
-
selamlar biz yarın 9.30 düşünüyorduk acaba katılırmısınız
-
Bende gebzede yaşıyorum. Katılmak memnuniyet verir. Nerede ve ne zaman düşünüyorusunuz?
Bugun senden haber bekledik ancak sanirim mesaji okuyamadigin icin bulusamadik , bir dahaki sefere gorusmek uzere.
-
Arkadaşlar özür dilerim ama o gün işteydim ve mesajı geç okudum inşallah bir dahaki sefere buluşabiliriz. Bu arada nereye gittiniz atış için merak ettim.
-
Denizli goletine gittik gelmenizi cok isterdik yanlis anlamayin sizi tanidigimizdan yada dost canlisi oldugumuzdan degil AA410 sevgimizden dolayi hatta siz hic katilmasanizda silahi verseniz daha iyi olur daha az sira bekleriz.
-
akif abi sen ve aa s410= katliam(deve kuşlarıda dahil)
-
arkadaşlar kartaldayım tam olarak nerde buluşulacak ??
-
arkadaşım buluşma gerçekleşti bir buluşma daha düşünüyoruz haber veririz
-
havalar güzel olunca hafta sonu bir pazar günü yapalım derim ben
-
Arkadaşlar sizler de fotoları koysnız, bizler de görsek oraları
-
fotoğraf mainasıda vardı aslında aklımıza gelmedi bi dahaki sefere inşallah
-
Arkadaşlar sizler de fotoları koysnız, bizler de görsek oraları
10 metreden ıska gectiğimiz şişeler ve 5 metreden C.t.C 50 santim gruplarla madara olmamak için görüntü vermedik.Paparazileride atlattık keyfimize baktık peletin biri yerde biri gökte hesabı.
-
akif abi şişeleri saymazsak 30 mt grupmanlar iyiydi bence acamiliğimize geldi rüzgar faktörünüde unutmamak lazım ne hikmetse bu rüzgar patriota etki yapmıyor
-
patriotu bilen bilir kendimi övmeyeyim siz beni övün
-
iyi aksamlar arkadaslar izmitte oturan arkadaslar burada bır bulusma yabalım ve steres atmak mumkun acaba cok guzel olur bir pazar nedersınız
-
Sadan bey aramiza hos geldiniz.
ilk bulusmamizda sizide delikanliyida aramizda gormekten gurur duyacagiz size irtibat icin Ozel mesaj gonderdim okursaniz irtibata gecebilirsiniz.
Saygilarimla.