Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
Bu arada genel isabetlilik olarak çok daha iyileri çıkardı ama 11 pellet ile, ön atışlar v.s. dahil 100ün üstünde atış yaptım. Atışlar seri oldu biraz, yoksa tüfek daha iyisini yapar Maksat pelletler arası farklılıkları görmek
Ne demek arkadaşlar, her şey forumumuz için
Wadcutter'lar şişeleri de sağlam patlatıyor, geriye vuracak pek parça kalmıyor
Uzak mesafe gurup çalışmalarınızı da bekliyoruz. Özellikle 100m guruplarını merak ediyorum. Ben mermilerden çok tüfeğin kabiliyetlerini görme adına 100m yi merak ediyorum
Ancak 50m'de grupman deneyebildim ben. Grupmanlar bölümünde görebilirsiniz. Ama Erdem Abi'nin yaptığı 176metre grupmanı var yine aynı bölümde. Sanırım tüfeğin kabiliyetini göstermek için yeterli olacaktır bu Ama ben de istiyorum en yakın zamanda bir 100m grupmanı denemek