Webley stingray tüfegimin kurma kolu kırıldı. herhangi bir tornacıda yaptırabilir miyim? eger yaptırabilirsem metali ne olur, celikse numarası falan varmıdır vs. vs. ustalardan yardım beklirum
kurma kolu kırıldı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
sanırım silahınızın garantisi bitmemiştir? gönderin Hatsan'a halledip, geri yollarlar.
-
eger yaptırılması falan kolay bişeyse kargoydu yollamaktı beklemekti ugraşmayım diye. normal bi tornacıda yaptıramaz mıyım abi ?
-
tornacıda yaptırabilirsin ama malzemeyi adam alır kaliteyi o belirler. malzemeyi sen alırsın git gel malzeme ararsın bide adam bu çok sert takımlarımı bozar dedimi bişeye benzemez. üstüne tornacıya vereceğin parayıda kat!.. bence hiç uğraşma yolla Hatsan'a kurtul bide keçe yay kurma kolununda yedeğini iste tertemiz hallet işini daha ucuza
-
sagol volkan abi.malzeme işi benim de kafamı kurcaladı. yarın bi hatsanı arayım.kargo ücreti, parca ücreti falan ne olurmuş onları soruyum.iyi akşamlar
-
sagol volkan abi.malzeme işi benim de kafamı kurcaladı. yarın bi hatsanı arayım.kargo ücreti, parca ücreti falan ne olurmuş onları soruyum.iyi akşamlar
normal kullanımda kırıldı ve silah garanti süresi içindeyse , bunu yetkiliye güzelce anlatıp garantiye sokturun, parça ve işçilik ücreti vermeyin.