arkadaşlar havalar böyle güzel olursa Cumartesi kimler gelebilir?
ben sabah 06.00da gitmek isterim, isteyen erken isteyen 8.00-9.00 gibi gelsin.
11 EKİM, mini FT ve Silah Hızı/gücü ölçme Buluşması?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
benim tüfek yok.
-
8-9 gibi olursa ben gelebilirim Erdem Abi
-
Erdem imkanın olursa tüpü de alabilir misin benim havam çok az, şu müsabaka atışlarını yapalım bir de adam gibi hız ölçümü yapmak istiyorum, özellikle 97k hw45 ve hw100 için.
-
Benim adamlar gidişimi Cuma'ya ertelediler. Ben muhtemelen gelemeyeceğim. Hafta içi kaçamaklarına müsaitim.
-
Hafta içi olursa önceden haber verirseniz sevinirim, iş çıkışı eve uğrayıp bi daha dönmiim tüfeği almak için
-
Cumartesi günü Havaalanına götürmem gereken yolcum var sabah saat 10 dan sonra müsait olabileceğim.bu saatlerde Mekanda iseniz uğrarım..
-
Cumartesi yapılıyor sanırım buluşma?
-
Cumartesi gelmeyi çok istiyorum ancak elimde ki cf-30 su koyverdi. Silah kurulmuyor. Büyük ihtimalle yayına birşeyler oldu. Hem canım sıkkın, hem de neredeyse soğudum tüfekten. Bir de pazar günü ÜDS sınavı var girmem gereken. Amma mızmızlandım
İnşallah görüşüp, tanışmak dileğiyle.
-
İnşallah görüşüp tanışırız hocam, bizim çayyolu buluşması yalan oluyor sürekli çünkü
-
Hava bozuyor gibi, krononun durumuna ve hava durumuna göre gelip gelemeyeceğimi yarın söyleyeyim. (Krono vurulmuş bu arada )
-
Bende gelmek istiyorum. Mekan neresi? 8 - 9 bana da uygun.
SEvgiler
Ümit -
Hava bozuyor gibi, krononun durumuna ve hava durumuna göre gelip gelemeyeceğimi yarın söyleyeyim. (Krono vurulmuş bu arada )
yemin ederim bu haber ne zaman gelecek diye bekliyodum, kara haber tez duyuldu Bize İlker abinin zırhından lazım
Bu arada vuran kim, sanki ben tahmin ediyorum
-
Bende gelmek istiyorum. Mekan neresi? 8 - 9 bana da uygun.
SEvgiler
ÜmitBekleriz Ümit bey
Mekan Mühye köyünün içindeki paintsign, krokisi linkte mevcut http://www.paintsign.com/tst/default.as…amp;Cnt=contact -
yemin ederim bu haber ne zaman gelecek diye bekliyodum, kara haber tez duyuldu Bize İlker abinin zırhından lazım
Bu arada vuran kim, sanki ben tahmin ediyorum
Sen dürbüne sıkarsın da biz kronoya sıkamaz mıyız?
-
- Resmi Gönderi
Rıfat bey sende her önüne gelene sıkıyorsun arkadaş, Alah göstermesin bir gün dürbün diye birine sıkarsın, yazık olur, ömür boyu taşımak zorunda kalır.
Ha bu arada kronoyu vurduğuna göre senin envantere geçmiştir, hayırlı olsun
-
-
Haydaaaa görmen bile nasip olmadı zavallıcığı Eee hava da bozdu bugün. Yarın yalan mı oluyor?
Ümit seni de bekleriz, Serdar yazmış nerede olduğunu buluşmanın da sen ne tarafta oturuyorsun?
-
Or-An da oturuyorum mekan bana cok uygun. hava iyi olursa 8:30 da oradayım.
Gorusmek uzere.. -
USA dan laserlyte .17 - .22 laser boresighter ısmarladım ama gelmesi biraz surecek sanırım. durbun sıfırlamak icin yardımcı alet edavatı olanlar getirip yardımcı olabilirlerse sok sevinirim.
Sevgiler
Umit -