Bugün 10:30 -12:00 arası mekana gittim kimse yoktu :). Kuvvetli rüzgar vardı sanırım onun için kimse yoktu ?.
Haftaya görüşmek üzere.
Sevgiler
Ümit
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bugün 10:30 -12:00 arası mekana gittim kimse yoktu :). Kuvvetli rüzgar vardı sanırım onun için kimse yoktu ?.
Haftaya görüşmek üzere.
Sevgiler
Ümit
Haftaya görüşmek üzere.
Sevgiler
Ümit
Ümit bey eğer cumartesi sabah erken saatler size uyuyorsa, cumartesi katılmaya çalışın. genç-bekar arkadaşlar biraz miskin oluyor
Bende Mekana uğradım 2 camlığa kadar cıktım Rüzgar fazla idi,birde Gurup olarak Talebeler dağcılık yürüyüşüne cıkmış her tarafta onlar vardı,yerleşmeden geri döndüm
Rıfat bey sende her önüne gelene sıkıyorsun arkadaş, Alah göstermesin bir gün dürbün diye birine sıkarsın, yazık olur, ömür boyu taşımak zorunda kalır.
Ha bu arada kronoyu vurduğuna göre senin envantere geçmiştir, hayırlı olsun
yakınmıdır acaba.. yakın zamanda ise buluşmalara biraz daha ara vereyim.
Ümit bey eğer cumartesi sabah erken saatler size uyuyorsa, cumartesi katılmaya çalışın. genç-bekar arkadaşlar biraz miskin oluyor
Erdem Abi daha yeni ateşim 37.5'a düştü gözümü açabildim de mesaj atıyorum. Aşk olsun diyorum
dün gelemediğim için üzgünüm fırsat bulamadım , Ama bugün Volkan, Göktuğ Abi, süleyman abi ve ben öğleden sonra mekana gittik , tüpümz boş olduğu için önce yemek falan yedik sonrada uzun bi süre atış yaptık. aşırı rüzgar vardı ama genede zevkli bi gün oldu.
Bu arada Ümit bey oradaki arkadaşlardan erken saatlerde sizin geldiğinizi ve kimse gelmeyince gittiğinizi öğrendik kart bıraktığınız arkadaştan numaranızı aldık fakat tekrar rahatsız etmek istemedik, inşallah bir sonraki buluşmada bir arada atış yaparız
Keşke gelebilseydim ben de Pompayı da getirirdim hem
dün gelemediğim için üzgünüm fırsat bulamadım , Ama bugün Volkan, Göktuğ Abi, süleyman abi ve ben öğleden sonra mekana gittik , tüpümz boş olduğu için önce yemek falan yedik sonrada uzun bi süre atış yaptık. aşırı rüzgar vardı ama genede zevkli bi gün oldu.
Bu arada Ümit bey oradaki arkadaşlardan erken saatlerde sizin geldiğinizi ve kimse gelmeyince gittiğinizi öğrendik kart bıraktığınız arkadaştan numaranızı aldık fakat tekrar rahatsız etmek istemedik, inşallah bir sonraki buluşmada bir arada atış yaparız
helal olsun size
foto yokmu Serdar?
Abi malesef foto çekmeyi unuttuk
Bu arada serdar beni vurdu,üstelik kaza değildi bilinçli olarak yaptı ...
NAsıl Yani
Airsoftla vurmuş korkulacak bir durum yok
Airsoft deyip geçmemek lazım orada sabah tanıştığım arkadaşlardan birisi çıplak elinden vurulmuştu ve derisi soyulmuştu. Ayrıca meslek icabı gözlerde yapacağı tahribatı buluştuğumuzda ilgilenenlere anlatırım. Ek olarak gözünden pelet çıkartılmış bir çocuğu da bizzat muayene etmiştim.
Ejlover! sana da geçmiş olsun..
Sevgiler
Ümit
Oradaki arkaşlardan Ardenne nin airsoftlarına bakarken sayın Trou6le :
- At bana bişi olmaz
dedi, bende
-eminmisin
dedim, oda
-evet ,at at
dedi
bende önce Steyr UG model airsoftla bacağına tek atış yaptım, kendisi
-acımadıki !!
dedi ve bende bi seri bb yi aynı noktaya yollayıverdim. Sonuç bizim eleman keklik oldu maşallah nasılda sekiyor Allah nazardan saklasın
saat 5 00 da olursa gelirim
Abi airsoft'a da mı bulaşıyoruz yoksaaaa
iyi aksamlar ben katılmak ısterım acaba kocaelinde bulsumda boyle etkınlık yabmak arkadas olurmu acaba
Abi airsoft'a da mı bulaşıyoruz yoksaaaa
valla Uğur ben oyuncaklara bayıldım, kaşınmıyorum desem yalan olur
iyi aksamlar ben katılmak ısterım acaba kocaelinde bulsumda boyle etkınlık yabmak arkadas olurmu acaba
Hocam ilgili ir başlık açıp kocaelinden arkadaşlara seslenebilirsiniz. ama önce bir araştırma yapıp kimler var bir baksanız iyi olur. Burası ankara ekibinin başlığı, buradan sizi göremeyebilirler
valla Uğur ben oyuncaklara bayıldım, kaşınmıyorum desem yalan olur
airsoft kim almış yahu?