Selam herkese, dün akşam bi tane Hatsan mod 100 aldım, nasıldır? diye hiç aklıma gemmedi artık aldık bi kere mod 100 5.5mm
Deneyimli arkadaşlardan bilgi paylaşımı istiyorum
Artık benimde Bir Havalı tüfeğim var :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Çok yanlış bir seçim bence. Geçmişte pek de hoş olmayan deneyimler yaşadım o tüfekle, en son testereyle 2 ye bölüp çöpe atmıştım.
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Hatsan tüfek işi piyangoya benzer. iyi de çıkabilir kötüde. Şansınıza kalmış Muhtemelen bir sonraki mesajınız falanca yeri kırıldı veya dürbünüm ayar tutmuyor şeklinde olacaktır.
-
arkadaşlar çok teşekkürler yardımlarınız için:) ama napalım oldu bikere , ne yapsam fayda etmez artık , satıcının o hain gülüşü geldi bir an gözümün önüne
-
hayırlı olsun, isabetli atışlar.
-
Hayırlı olsun arkadaşım...... hayır konuşalım, hayır olsun; güzel konuşalım güzel olsun.
-
Benim de temennim kötü çıkmaması, hayır diyelim hayır olsun.
-
arkadaşlar çok teşekkürler yardımlarınız için:) ama napalım oldu bikere , ne yapsam fayda etmez artık , satıcının o hain gülüşü geldi bir an gözümün önüne
-
Almadan önce sorsaydın herkes yorum yapardı ama şimdi , alınmışssın bir kere çok fazla denecek bir şey yok.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
-
Çok yanlış bir seçim bence. Geçmişte pek de hoş olmayan deneyimler yaşadım o tüfekle, en son testereyle 2 ye bölüp çöpe atmıştım.
çorumluların testere filmini hızarcı faik olarak seslendirmeleri gibi
-
ömür boyu havalı tüfek sahibisin demektir ve ayrıca bana inan bir kaç ay sonra havalı tüfek konusunda öyle bir tecrube sahibi olacaksınki sen bile inanamayacaksın. başlamak için harika bir tüfek.
-
Hayırlı olsun tüfeğiniz ama keşke önce forumda biraz araştırma yapsaydınız ve tavsiye isteseydiniz
Abi yaptın mı bunu gerçekten -
Hayırlısı olsun,o paraya orta halli bir tüfek almışsınız.İlk deneyimler bununla olmasının ardından daha da iyileri olacaktır.
İsabetli atışlar dilerim. -
Hayırlı olsun tüfeğiniz ama keşke önce forumda biraz araştırma yapsaydınız ve tavsiye isteseydiniz
Abi yaptın mı bunu gerçektenKundağının yarısı duruyor istersen gösterebilirim HW45 e dipçik yaptım onu.
-
hayırlı uğurlu olsun isabetli atışlar dilerim