bu gün mustafa serdar abimin tavsiyesi ile bütçemi zorlayarak diana 460 siparişi verdim sanırım bir kaç güne elimde olur. forumdaki tüm arkadsaşlara teşekkür ediyorum burada aydınlatıcı birçok bilgiye sahip oldum. umarım bu tüfek beni memnun eder.tavsiyelerinizi bekliyorum
kararımı verdim diana 460 magnum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Şimdiden Hayırlı Olsun. Bir dampa ve güzel bir dürbünle takımın tamamlanır.
-
dampa işi tamam da dürbünde karar veremedim ne önerirsiniz
-
tasco 6-24*40 nasıl bir dürbündür kullanan arkadaş varmı?
-
yada walter 3-9*40 ışıklı
-
Aslında dampan varsa hiç problem değil, olabilir ama 24 x çok ağır olur. Ha bu arada bende 4-16X50 kullanıyorum. 24 x ile aralarında pek fark yok sanırım. Dampa ile sorun yok ama tüfeği ağırlaştırıyor. Hafif ve kaliteli bir şey alsan daha iyi olur. Dışarıdan getirtme işine güvenebilsem. Dışarıda çok güzel dürbünler var ama bana kalırsan en iyisi 9 x veya en fazla 12 x
[Resim Engellendi: http://www.opticswarehouse.co.uk/prodimages/07%20HK3219%204-12x40AO_lr.jpg]
Hawke Airmax 4-12x40 A/O MAP 6 Telescopic Sight ( Scope )
Adj Parallax from 10 yds to Infinity
Map 6 Reticle
Fully MultiCoated HD Optics
1 ich matte black MONOTUBE
1/4moa BDC type turrets
Spring gun rated
Waterproof/Fogproof/Shockproof
10 YEAR WARRANTYField of view (at 100m) 10-3.3m
Eye relief 89mm
Eyebell Fast focus
PX Adjust Yes
Length 333mm
Weight 442g
Fiyatı 78 Euro civarı
Bu dürbünü burda bulabilsek mükemmel olurdu.
-
Yeni Tüfeğiniz hayırlı olsun
-
Dampa dürbünü ne kadar korusada bence büyük mercekli ve ağır dürbünleri tam olarak koruyacağına inanmıyorum ve ışıklı dürbün almanızı tavsiye etmiyorum ışık mekanizması artı gramaj demek bulabildiğiniz en hafif dürbünü alın derim ve yaylı bir silahta dürbüne tüfekten çok para yatırmanızıda pek tavsiye etmem hatam varsa düzeltin saygılarımla emrah.
-
Bende de mesela 6*24-50 TASCO var.kutusunda öylece duruyor.Açıkçası güçlü yaylı bir tüfeğim olduğu için çevremde bu işten anlayanların sözünü dinledim bu ebatlarda bir dürbünü tüfeğe takmadım.Sonuçta dampa da bir yere kadar değil mi?
-
Dürbün konusunda en fazla 12x yeterli diye düşünüyorum.Hillman 3-12x42 olabılır hem ucuz hem orta kalite bişi işinizi görür.
-
önerileriniz doğrultusunda bir dürbün arayışına girdim 3*12-40 gamo nasıl bir dürbün kalitelimidir önerdiğiniz gibi hafifmi yoksa 3*9-40 tasco mu? bu ikisi arasında ne farklar var?
-
şimdiden hayırlı olsun isabetli atışlar
-
sağolasın teşekkürler
-
Bana kalırsa kesinlikle mildot ve paralaks olması lazım.
-
-
hayırlı olsun güle güle kullan. yaylıların babasıdır o
-
önerileriniz doğrultusunda bir dürbün arayışına girdim 3*12-40 gamo nasıl bir dürbün kalitelimidir önerdiğiniz gibi hafifmi yoksa 3*9-40 tasco mu? bu ikisi arasında ne farklar var?
3-12*40 gamo iyidir 3-9*40 tasko çin malı.
-
Hayırlı olsun mükemmel bir seçim.
-
Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan.