GAMO P23 CONTA SORUNU

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba siteye yeni üye oldum benim p23 tüp takılan yerdeki contası hava kaçırıyor nasıl düzeltebilirim yerine nasıl bir conta uydurabilirim birde ben bu silahın namlu çıkış hızını arttırmak istiyorum daha önce silahı söktüm inceledim yani komnple dağıtıp topladım valf vs dahil o yüzden önerilerinizi yapabilecek düzeyde silahı tanıyorum yardımcı olursanız sevinirim tşk

hatsan sport 0,177 cal 15 yıllık
    hatsan mod 60 22 cal ağaç kundak winchester scope
    hatsan mod 125 25 cal optima scope
    gamo p23

35mm oerlikon

• düzeltmek için yenisini takmak gerekir yada lastik bulaşık eldivenlerinden bi parça kesip tüpün ağzına takıp silaha öyle takmayı deneyin bende iyi sonuç vermişti(bulunduğum yerde servis yoktu daha doğrusu havalı silah yoktu) ama sonunda servisine gönderdim

AA s510 22 cal twintube(43fpe)

Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

• acaba yenisini nereden bulabilirim

gamo p23

35mm oerlikon

• cevap için teşekkürler sormak istediğim bir şey daha bu silahın namlu çıkış hızını arttırmanın yolları neler bununla ilgili çalışma yapan arkadaşlar varmı aranızda

gamo p23

35mm oerlikon

• İçindeki valfe vuran çapraz yayı daha kalını ile değiştirmek sanırım yeterli olur,fakat sonucunda tüp sarfıyatı artar.