Yeni tüfeğim hw 97k

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese merhaba sonunda istediğim oldu ve bende bir hw 97k sahibiyim artık.Görünüşü,işçiliği,tetiği,atış hassasiyeti tam anlamıyla süper aylardır hayalini kurduğum bir tüfekti ve sonunda kavuştuk.Tüfeği alalı bir buçuk ay kadar oldu ama bir kaç kere arazide deneme şansım oldu.35-40 metre arası atışlar yaptım ama grup çalışmalarım olmadı bu mesafelerden kibrit kutularını rahatlıkla vurdum ve bira şişeleri güzel kırılıyordu doğrusu. :)

Pellet olarak fx ve ts-18 kullandım ama bu tüfeğin biraz seçici olduğunu okumuştum bu konuda biraz yardım ederseniz bana sevinirim.Herkese kazasız belasız atışlar dilerim saygılar..

[Resim Engellendi: http://s5b.directupload.net/images/081014/temp/jhrkgxqo.jpg]

[Resim Engellendi: http://s2b.directupload.net/images/081014/temp/w2ozgjko.jpg]

FX Gladiator .22cal , BSA 8-32x44 SWF 
    Weihrauch Hw 97K .22cal

• hayırlı olsun, bence ülkemizde satılan en kaliteli ve isabetli yaylı havalıtüfeği satın almışsınız. tekrar tebrikler.
    bu silah pellet pek seçmez, eğer 2ytl lik pelletler ile isabet kaydedemezseniz bu silahın kusuru değildir, kalitesiz pelletler ile hiçbir silahta isabet sağlayamazsınız.
    silahın tetik ayarlarını kendinize göre yapın, yalnız çok hafifletmeyin, tetik ağırlığıyla bile patlayacak kadar hafifletilebiliyor çünkü. tetik ayar vidalarını bir beze sarılmış tornavida ile yapın, sarı kaplaması zarar görmesin. birde kundak vidalarını kontrol edin, onlar gevşemeye meyillidir, ve gevşek kundak isabeti bozar, loctitelayıp sıkın bir daha gevşemez.

.

AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric

AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot

ankarateam.png

• tüfeğiniz hayırlı olsun nazar değmesin. bir de

kullandığınız tripot o tüfeği kaldırabilecek güçte mi? yani tüfeği üstüne koyup atış yaptığınızda tripotta hiç esneme falan oluyor mu?

• Teşekkür ederim sağolun,pellet konusunda sizinle aynı fikirdeyim o pelletleri ben namluya bile sürmem,tetik ayarı gerçekten çok hassas tornavidada bez kullanmak akıllıca olur bencede (gözüm gibi bakıyorum zaten ;kihhik, ) kundak vidalarının biraz gevşekliği vardı doğru ilk atıştan önce onlarıda sıkmıştım,ara ara tekrar kontrol edilmeli yinede.ilginiz için tekrar teşekkürler saygılar..

Weihrauch Hw 97K .22cal

• Teşekkürler madmax.tüfek ağır olduğundan haliyle bacaklarını tam olarak açtığımda biraz esneme oluyor tamda kaldırmıyor aslında tüfeği.üç kademeli olan bacaklardan en alttakini kapatıp kullanınca biraz daha mukavemet sağlıyor ve sorun olmuyor ama ben yinede bunun bir büyük boy olanını tavsiye ederim yınede.

Weihrauch Hw 97K .22cal

• Hayırlı olsun, gerçekten çok güzel bir tüfek almışsınız. Bir uyarı da ben yapayım, tetik ağırlığı için Raptorx in de dediği gibi vidayı muhakkak tornavidanın üzerine bir bez sararak yapın ve de çok gevşetmeyin. Eğer vida çok gevşek olursa atışlar sırasında kendi kendine daha da gevşer ve tetiğe dokunmanıza gerek kalmadan, tetik silahı kaldırdığınızda kendiliğinden düşer.(tecrübeyle sabit)

• Tüfeğiniz hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın ;)

Bu arada Erdem Abi "loctite" tam olarak n oluyor? Şu dürbün ayaklarındaki vidalarda kullansak bi daha açılmamacasına mı kapatmış oluruz :)

PCP: FX GLADIATOR .22cal + Gamo MD6-24x50 + Harris Bipod + Weihrauch Moderator
    Ateşli: SAFİR T14 CLASSIC S .410cal + Safir Laser Sight + Yakında: Bushnell 3-9x40 TriRail Red&GreenMD + Larue M16 RIS + Armed Forces Green Laser + QD CREE 1000lm Torch + M50 Bipod
    MultiPump: Daisy Powerline888 .177cal + Tasco 4x15
    Yaylı: Daisy 1938 .177cal
    CO2: Umarex Walther CP99 .177cal
    Kuru Sıkı: Voltran Blow Magnum Mod.2000 9mm
    [gallery]670[/gallery]ankarateam.png[gallery]671[/gallery] (UĞUR BAÇ)

Bu arada Erdem Abi "loctite" tam olarak n oluyor? Şu dürbün ayaklarındaki vidalarda kullansak bi daha açılmamacasına mı kapatmış oluruz :)

helal olsun Uğur konuların konusunu değiştirmekte üstüne yok ;şrofls;.
    loctite'ın değişik kullanım ve güçlerde olanları var, uygun olanı kullanmak lazım g;$i

.

AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric

AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot

ankarateam.png

LOCKTITE, bir nevi SIVI VİDA SABİTLEYİCİSİdir.Hemen hemen her çivi, vida, civata satan yerde bulunmaktadır.Kutusu ortalama olarak 20 YTL'dir.

Ben tüfek kızağına eser miktarda sürüp dampa ayağı sabitledim.2 - 3 saat kadar kurumaya bıraktım.Daha sonra ne mi oldu.Dampayı, tüfek dürbün kızağından zor ayırdım.Gerçekten kuvvetli bir yapıştırıcı.Vidaya sürmeniz durumunda tekrar açabiliyorsunuz.Ancak bir miktar zor oluyor.

Ben de tavsiye üzerine aldım.Özellikle yaylı tüfeklerdeki vida gevşemeleri için çok iyi bir yapıştırıcı.LOCTITE 248 de MACUN şeklinde olanı.Kıvamı renkli oyun hamurlarınınkine benziyor.19 gramı 38 YTL civarında burda.Bunu denemekte fayda var kundağa bağlı vidalar için.

• Cok iyi bir tufek almissiniz. Hayirli olsun, iyi gunlerde kullanin

FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name

"MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png

AB RH (-)