Bu konuyu kavrayamadım açıklayıcı bir yazı bulamadığım için başlığı açmak istedim benim sorum
Mesela elimizde 12-42x56 bir tüfek dürbünümüz war bununla 1000 metre ye baksak kaç metre gibi görürüz ve hesap ı nasıl yapılıyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bu konuyu kavrayamadım açıklayıcı bir yazı bulamadığım için başlığı açmak istedim benim sorum
Mesela elimizde 12-42x56 bir tüfek dürbünümüz war bununla 1000 metre ye baksak kaç metre gibi görürüz ve hesap ı nasıl yapılıyor
12 den 42 kata kadar yaklaştırır. 1000/12-42
12 den 42 kata kadar yaklaştırır. 1000/12-42
o zaman 56 mm lik mercek capının işlevi ney ? denklemde onunda olması lazım
Büyütme arttıkça görüntü karanlıklaşır, bu da mercek çapını büyütmeyi gerektirir. Mercek çapının büyütmeyle ilgisi yok, görüntünün aydınlık derecesini etkiler.
Büyütme arttıkça görüntü karanlıklaşır, bu da mercek çapını büyütmeyi gerektirir. Mercek çapının büyütmeyle ilgisi yok, görüntünün aydınlık derecesini etkiler.
Hımm demek bu 2000 bin dolarlık 12-42 x 56 dürbün 1000 metreyi 23 metre de gösterme gücü war anlaşılan ? 1000/42 dersek 23.80 gibi bişe yapar
TŞK ettim ilginize
Hımm demek bu 2000 bin dolarlık 12-42 x 56 dürbün 1000 metreyi 23 metre de gösterme gücü war anlaşılan ? 1000/42 dersek 23.80 gibi bişe yapar
TŞK ettim ilginize
hmm Nightforce'dan bahsediyorsun sanırım.
hmm Nightforce'dan bahsediyorsun sanırım.
Ewet ama beklentilerimi karşılamadı Filmde 2bin metreden herifin kafayı dibinde gösteriyordu
aman! Majörüm, Minörüm.Ne yapacaksın öyle 2 bin metrelerden epilasyon aleti gibi adamın saç kılını görmeyi bak izleniyoruz söliim sonra seni kara listeye almasınlar.Dikkat
aman! Majörüm, Minörüm.Ne yapacaksın öyle 2 bin metrelerden epilasyon aleti gibi adamın saç kılını görmeyi bak izleniyoruz söliim sonra seni kara listeye almasınlar.Dikkat
Yok ondan deil ya filimde 1 milden teneke kutusunu net görüyordu birazcık film abartması war sanırım işin içinde
Hangi film bu yaa merak ettim
Tetikci(Shooter) filminden bahsediyor arkadaş galiba
güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim