aslında dediğimi 4.5 mm ağır pelletlede yaparsın ama gereksiz 5.5 mm al daha iyi.
diana 350 magnum
-
kaplan_muharrem -
16 Ekim 2008 18:16
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun arkadaşım aldığın tüfekten hiç pişmanlık duymassın, eskibir 350 kullanıcısı olarak şunu diyebilirim hedefdeki tahribatı çok yüksek tatlıbir tepmesi var oda ayrıbir zevk.Buarada kara veya diğer renkteki şişelerde çok maharetlidir
-
4,5luk ile 5,5luklarin guc uniteleri ayni , namlularimi farkli ?Eger boyleyse ekstra agır 4,5luklardan kullanırsak daha os olmazmi ?Amac her zaman limitleri zorlamak
+1000
4,5'da ts-10 kullanılırsa sonucu çok değiştirir.
-
arkadaşlar diana nın arpacığını sökeceğim,kaç numara bir alyan almam gerek?
-
- Resmi Gönderi
arkadaşlar diana nın arpacığını sökeceğim,kaç numara bir alyan almam gerek?
bir takımı 6 YTL Kadir ?
-
ben 1 milyoncu dan takımıı 1.5 ytl ye alıyorum.
-
teşekkür ederim abi
sökme sebebim,dürbünün altına destek verince arpacık merceğin görüntü alanına girdi,temiz bir görüntü olmuyor sökmem lazım bu yüzden -
- Resmi Gönderi
ben 1 milyoncu dan takımıı 1.5 ytl ye alıyorum.
Doğruda senin aldığın çin malı, hemen dönüyor ağzı, benim aldıklarım makina takım yani yerli ve kaliteli.
-
Evet bazen numaralarıda tutmuyor mengeneye sıkıştırıp eğe ile düzeltiyorum.
-
- Resmi Gönderi
Evet bazen numaralarıda tutmuyor mengeneye sıkıştırıp eğe ile düzeltiyorum.
YataGun markalı Dampa ayak almışsan, pakette çıkan 4 ve 5 metrik allen anahtarlar, Makina Takım ürünü.
-
Hayırlı uğurlu olsun
-
hayır dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize hafta içinde baya kullandım tüfeği hedefe sıfırlayıp alıştımmı mükemmel herseferine nerdeyse aynı yere vuruyor ve bayağı güçlü fakat hedefle mesafem deyiştikçe vuruş noktasıda deyişiyor onu tam ayarlayamıyorum daha çoook antreman yapmam gerekecek birde bildiğiniz kullandığınız silah yağları nelerdir acaba sizler nasıl temizliyorsunuz silahınızı önce pas sökücü sonra koruma yağı şeklindemi bide hangi markalar daha iyidir aydınlatırsanız sevinirim
-
kırma namlu filan iyi deyil diyolarya bence bu diana için geçerli deyil normal yerli havalılara göre namlu kapanış yerleri farklı yapıda farlı malzeden yapılmış baya güzel tavsiye ederim
+1
-